DEN SVENSKA AVUNDSJUKAN

Jag brukar vara ganska förskonad från näthat och tråkiga kommentarer annars men efter att ha nått 10 000 följare på instagram la jag ut ett inlägg om det, var ju ändå 2-3 dagar efter jag nått det och blev då direkt misstrodd. Jag fick frågan från flera håll om jag köpt mina följare, eftersom jag ökat så snabb senaste dagarna. En person hade till och med lagt upp kritik om detta på sin instagram. inte pekat ut mig personligen men det var ändå många som drog slutsatsen efter att jag la ut i mina stories att jag inte gjort det.

Jag kan inte förstå varför man måste klanka ner på andra, det känns så himla onödigt. Vi skall hjälpa varandra, inte förstöra. Fick kommentarer som ”du som tar så fina bilder, varför köper du följare” och att ”jag jobbar på ett känt företag och har verktyg att se allt detta” och en del annat. Varför gör det så ont hos andra när man lyckas?

För det första, jag har ALDRIG köpt några följare, skulle aldrig lägga pengar på något sådant och tycker det är meningslöst stt folk gör det. Vet inte ens hur man gör i ärlighetens namn. ZFör det andra så är den egentliga anledningen att jag fått tacka nej till flertalet samarbeten mm just för att jag inte har 10 000 följare och saknar sådant som swipe funktionen vilket alla i princip kräver idag. Jag har bestämt mig för att jag vill göra betalda samarbeten, att det är ett jobb som alla andra att vara influencer, och skall du få betalt idag måste du ha minst 10, även om jag tycker att visningar, likes och kommentarer borde väga mer.

Inte för att jag egentligen behöver förklara mig men jag vill göra det ändå, men jag var med i ett flertal loopar, amerikanska sådana för att just ta mig över 10 000, alla utöver det är bara en bonus och jag tänker att jag behöver ju stanna kvar och ca 10 % avföljer ja ändå alltid så lite marginal är bra. Tror du att jag köper följare så avfölj mig gärna, jag vill inte ha den typen av personer ändå. Jag har varit öppen med att jag har varit med i loopar, tipsat andra och dessutom så följer jag ju maxtaket själv. Att andra har över 10 000 men följer max ett par hundra eller tusen ifrågasätts inte, de är väl i såfall än mer tvivelaktiga. Jag kommer alltid visa min statistik för företag jag jobbar med, inga tvivel där.

Hursomhelst helst, jag var deppig över det i går men känner att jag har rent samvete och tänker inte låta mig nervärderas, istället skall det firas med ett flertal giveaways på instagram. Hoppas ni kikar in och tävlar. Och har ni egna erfarenheter av ovanstående får ni gärna berätta.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Amy Kress ,
Avundsjuka människor finns överallt och kommer alltid att finnas. Men det finns skillnad på människorna som är avundsjuka också. Jag kan också vara avundsjuk på folk som det går bra för eftersom jag gärna hade varit i deras position.
Men jag vet också att bakom äkta framgång ligger också enormt hårt arbete och mycket tid vilket innebär uppoffringar. Jag skulle därför inte få för mig att försöka sänka dessa framgångsrika människor. Bättre att se det som inspiration och ett bevis på att hårt arbete lönar sig!
Fortsätt med ditt och strunta i alla som vill dig illa. 👏👍
www.amykress.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
Så fint skrivet, ja det ligger mycket tid bakom och hårt arbete att både växa och hålla sociala medier flytande. Jag säger detsamma, jag kan också bli avundsjuk men skulle aldrig gå på någon och sänka dem. Men nu vet jag var jag har dem i alla fall och de behöver varken följa mig eller bry sig om mig när vi träffas. Sådana människor har jag inte plats för i mitt liv.
nouw.com/lexochlogan
familjennordberg
familjennordberg,
Jag vet att du absolut inte köpt följare
nouw.com/familjennordberg
Lexochlogan
Lexochlogan,
Tack fina du, skönt att några tror på mig ❤️
nouw.com/lexochlogan
nobodyals
nobodyals,
Det kommer alltid att finnas. Dina sammarbeten väljer du själv och att du har fina bilder kan man inte annat än vara avundsjuk på men inte skriver jag sånna saker för det. vill jag kunna ta sånna bilder så får jag lära mig.
nouw.com/nobodyals