BYGGA LEGO TILLSAMMANS

Annonslänkar med Storochliten

Här hemma gillar vi alla Lego, stora som små och vi tycker det är en perfekt sysselsättning att göra tillsammans regniga dagar eller tidiga morgnar när halva huset sover. Att bygga efter en instruktion, att ha tålamod och följa är bra att öva på om man är 5 år, lika så att få bygga fritt och kreativt och med Lego kan man ju bygga precis vad man vill egentligen.

Vi klickade hem @lego till barnen från @Storochliten som har ett riktigt stort utbud av bla Legocity, Duplo och Lego Friends, perfekt till höstens alla kalas, presenter och inte minst nu när julen närmar sig, 90 dagar kvar bara. Jag gillar när det är hållbara leksaker, där man kan sitta med barnen och leka, och som håller oavsett tid. Lex duplo har Logan fått, lila fint nu som då fastän det lekts flitigt med. Vi har dessutom all lego i Legos förvaringsboxar, blir ju så bra.

Lex som gillar Lego city fick en Husbil som var lagom svår att bygga ihop för honom. Som han lekt med den efter, att sen gick att öppna var ett extra plus. Och Logan fick Toy story tåget Duplo, kul eftersom barnen gillar Toy story och så gärna vill se 4:an.

#storochliten #stor&liten #sommarlek #lexochlogantipsar #aktivabarn #leksaker #lego #legobuilder #legobuild #legoplay #toystory4 #legocity

Logan fick Toy Story tåget som är från 2 år, men han stoppar ju inget i munnen eller så och hanterar det hur bra som helst. Här har körts ”unhum” (så låter alla fordon här) högt och lågt och gubbarna som är till är lika poppis.
Legot som Lex fick var lagom avvancerat och vi hjälptes åt att bygga upp det, vilket ju är så kul. Jag tycker det är lika roligt Solhem att bygga.

With love T​ess

Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Men oh så kul, ett fantastiskt samarbete för barnen ❤ lego byggde vi mycket när barnen var små, nu är det bara dataspel som gäller haha. Dottern läser ju iofs mycket också, men det är ju inget mamma kan vara med på längre 😂sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Ja jag håller med lego är ju en brs sysselsättning för när man väl börjar får man både vara kreativ och koncentrerad😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229