BÖRJA JOBBA, HUR FÅR VI IHOP DET?

Storebror är lämnad på föris, som han älskar att vara där och älskar både sina fröknar och kompisar. Igår frågade han mig varför han bara få vara där 3 dagar han vill ju vara med sina kompisar. Han har aldrig frågat innan och vi gör ju roliga saker lediga dagar, men kompisar börjar väga tungt. Tänk om han förstod att det är för hans skull vi har dem så lite som möjligt, och gör allt för att de skall kunna vara hemma så mycket som möjligt.

Vi väntar besked på plats för Logan också, planen har ju varit att han skall börja nu vid 1 års ålder, men igengäld bara gå deltid, 2 dagar i veckan. Visst hade jag gärna varit hemma ett år till, men det är både en ekonomisk fråga och att jag behövs på jobbet. Jag kommer dessutom gå in redan nu lite, men med hjälp av mina föräldrar och mannen få ihop det eftersom vi inte har förskola.

Tänker att folk får säga vad de vill, kan barnen gå två dagar i veckan hela 2019 så känns det som en bra lösning för oss, även om han får börja tidigare. Mannen skall vara ledig måndagar och jag torsdag-fredag, så max två dagar behöver de gå och då inte filmdagar heller. Jag hoppas verkligen det löser sig. Det finns så många barn som får gå från sex på morgonen till fem på eftermiddagen, jag klandrar ingen utan förstår även om jag tycker det är synd, men hoppas att andra skall se vår läsning positiv.

Hur har ni lagt upp er föräldraledighet?

With love T?ess

  • Nära Varberg

Gillar

Kommentarer

Life0fEmeeli
Life0fEmeeli,
Håller med Viktor. Du vet bäst. Alla gör olika vad gäller dagis och arbete 😊nouw.com/life0femeeli
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det är så roligt att han trivs så pass bra där, msåte kännas underbart! Håller tummarna att lillen får plats där med 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229