BÄSTA TANDBLEKNINGEN HEMMA

I samarbete med Bästtandblekning.se

Ett vackert leende är väldigt smickrande och för ett perfekt leende vill både du och jag ha riktigt fina vita tänder. Att tänderna blir missfärgade med åren är inte alls ovanligt tyvärr. Något som jag länge velat testa är därför tandblekning, jag skulle vilja få den där fina vita finnishen men har aldrig riktigt fått tummen ur att komma iväg och få det gjort. Men det finns en hel del tandblekning på marknaden som du kan göra hemma vilket är en perfekt väg att gå, inte minst om man är som jag, stressad småbarnsmamma med alldelses för lite tid.

Men som mycket annat finns det oftast för många val så medBästtandblekning.se kan du få rätt vägledning att hitta bästa produkten/kitet för tandblekning hemma och dessutom till bästa priset. Genom att gå in på bästtandblekning.se kan du få informationen du behöver och rätt vägledning till ett minst lika bra resultat som på en tandläkarmottagning. Här får du dessutom en guidning till vad som passa just dig, vad det kostar, hur det funkar och hur du genomför det hemma. Kanske passar en tandblekningarna dig bäst, eller ett tandblekningskit. Oavsett produkt så är det i regel så att du upprepar proceduren flera gånger för bästa resultat så det är inte farligt men det kan ta olika lång tid eftersom vi är olika.

Att få en utvärdering av liknande produkter på ett och samma ställe är helt klart det bästa och dessutom sv en oberoende site, så här finns 9 olika alternativ. Eftersom jag dessutom inte tycker om att gå till tandläkaren, och då har jag aldrig haft hål ändå, så är ett kit för hemma bruk helt klart att föredra och jag tänkte faktiskt försöka testa under julledigheten nu, viktigt att unna sig något själv ibland också.

Jag är så peppad att prova efter att ha gått igenom de recensioner som gjorts, vet vilket som kommer passa mig bäst? Har du kikat, vad tror du passar dig?

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Det är ett bra tips du kommer med =) tycker verkligen du ska prova det där om du verkligen vill göra det =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Oj detta var ju super bra. Visste inte att de fanns men super när de finns så mycket att välja på. Jag kan tyvärr inte bleka mina tänder men hade gärna gjort det annars. Jag föredrar annars pennor från förr hehe.
nouw.com/shinelikeapearl
Snabela ,
Det där låter perfekt om man inte kommer till tandläkaren av olika orsakar. Hoppas att det funkar och att du får dina vita tänder.
nouw.com/snabela
Tess,
Bra tips! Kanske måste inskaffat de med tanke på att jag dricker kaffe o snusar 😂😍
blondinas.se
Martin,

Rekommenderar inte att använda tandblekning om du snusar under processen! Kan bli kontraproduktiva resultat!

tandblekningspenna.com