ÅRETS JULDUKNING

Juldukningen gjorde jag klart redan dagen innan julafton för att slippa stressen i år, perfekt var det för då han jag få till det precis som jag ville ha det, hinna fota det och dessutom tid för annat på självaste julafton. Jag har tröttnat på vårt vita bord egentligen men med en snygg duk och dekorationer blev det sån skillnad i år. Duken är från hm och den gillar jag men vill köpa en ljusare också, sett många fina juldukningar och många favoriter till nästa år med ljusare dukar. Även till kalas går det ju att göra många fina dukningar. Sen hittade vi fina röda linneservetter hos Lexington när vi var på Hedefashionoutlet, egentligen ville jag ha ljusa men hittade inga så detta blev ett bra komplement, det lilla röda som lyckats smyga in här.

men ändå riktigt nöjd med min egen. #jul #ourchristmas #christmas2019 #familjenlindvallsjul #godjul #merrychristmas #julen2019 #lexochlogansjul #christmas #christmasdecorations #juldukning #christmasdecorations #christmastable

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
,
Årets finaste jul duking som jag har sett. Så bra att du gjorde den dagen innan så du kunde få det som du ville 😊 Du kan ju alltid måla om bordet i den färgen som du vill 😇 😊 Alltid skönt att slippa stressen dom kan komma på julafton
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Men wow, älskar när man går all in såhär. Jag gör (tyvärr) ingenting speciellt men detta var ju helt fantastiskt. Bra jobbat.
nouw.com/shinelikeapearl
Jessica ,
Så fint du gjort💕 Hoppas allt blev bara toppen och att det nu blir lite vila. God Jul
lchftrollet.blogg.se
Hannas krypin ,
Men så fin juldukning, smidigt att göra det dagen innan. Nu när jag sett alla andras dukningar slog det mig att jag glömde helt att duka fint. Men det blev ju jul ändå. Nästa år ska jag försöka komma ihåg det. 🤗
hannafialotta.blogg.se
Kan inte se några bilder, vet inte om det är nouw som krånglar kanske? Ser här ovan att det ska se fint ut i alla fall 😊. Just linneservetter har jag funderat på att köpa ett tag 😊. Nu blev jag utifrån din text återigen sugen. Får hoppas jag kan se bilderna senare 😊.
www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Vilken fin juldukning.
Gillar de röda servetterna, de bryter av riktigt bra mor det andra ❤ Det är så fint med linneservetter när man dukar, det gör det hela mer lyxigt.
nouw.com/minasvarld
Ullie,
men vilken fin dukning du gjort. kikar in o önskar en fin fortsättning på julen kram kram
weberskold..se
Yela,
Ja dukar kan ju verkligen göra en sådan skillnad! Har ett vanligt vitt billigt bord från Ikea men piffat upp med duk & dekorationer och blir sån skillnad 🤗 Verkligen jättefint du fixat, förstår att du är nöjd!
yela.se
nazimasmatochhem
nazimasmatochhem,
Vilken fin dukning! Och skönt at ha fixat det dagen före julafton. Linneservetter är på min lista att införskaffa, så snyggt o höjer festdukningen ett snäpp.
kram o god fortsättning
nouw.com/nazimasmatochhem
Jessiekaos
Jessiekaos,
men wow vilken snygg dukning va påhittigt att lägga ut rönbär som dekroation på bordet, blev verkligen super fint och mysigt <3
nouw.com/jessiekaos