10 THINGS TO DO IN SEPTEMBER 

Godmorgon finisar. Känns nästan overkligt att det redan är september, sommaren är officiellt över (även om jag hoppas på några sensommar dagar till) och rutinerna är tillbaka. Får man lov att längta till nästa semester redan 🥰. Men hösten har sin charm trots allt, vi har en del planer för hösten och väl där med tända ljus, gosiga tröjor och roliga aktiviteter så är det rätt okej ändå.

Så vad säger ni om en månadens lista, ni vet ju att jag älskar listor och det får i alla fall mig att vara mer kreativ och få saker gjort. Här har ni månadens lista, hoppas det inspirerar några av er i alla fall.

1. Plocka bär/frukt/svamp med barnen

2. Läsa mer med barnen. Lex har fått sin första läsläxa som skall läsas dagligen och att läsa är bra för båda barnen.

3. Planera (och kanske hinna börja på) renovering av killarnas rum, det skall målas eller tapetseras, rullgardin skall monteras och lampa skall hittas. Dessutom behöver vi en ny säng då jag sålde Logans innan semestern.

4. Beställa de två återstående förstoringarna och sätta upp tavlorna på den nymålade väggen i storarummet för att få den där hemtrevliga känslan

5. Hela tre fotograferingar inbokade, känns löjligt kul. Många tänker säkert bara tre men det räcker gott för mig som ju har ett vardagsjobb med. Med fotograferingar, redigering och lite marknadsföring så kommer det gå åt några timmar.

6. Delta på åtminstone ett event, blivit inbjuden på två under september, och jag hoppas att vi återgår till en allt mer normal vardag där det blir fler.

7. Unna mig själv något extra, ofta blir det fokus på barnen men något som bara är för mig ♥️

8. En stående rätt rolig punkt är ju att sälja av saker med målet 2000kr/månad. Kanska effektivt och kul, pengar som kan gå till annat kul. Än så länge har hag lyckats med minst det per månad så varför sluta.

9. Gör höstfint i mina planteringar, några skall få flytta in och förhoppningsvis överleva inne och andra har gjort sitt. Men tänk vad mysigt med höstiga blommor.

10. Gå igenom åtminstone 1/5 del av fotomedlemsidan jag är med i, här finns så mycket tips, videos, filmer mm.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer