What's up?

Det är en mysig lördag eftermiddag, och jag sitter här med kaos i skallen.. Vet inte vad jag ska hitta på, för inget gör mig glad just nu. Känner mig bara så jävla ensam, vet inte vem jag ska vända mig till och det känns bara som om jag stör alla.. Allt känns så otroligt mycket värre utan Alex, men vafan finns inget jag kan göra åt saken. Hatar att må såhär, kan inte fokusera på skolan, allt blir så mycket jobbigare att göra.. Allt jag gör nuförtiden är att bryta ihop, är så jävla misslyckad..

Saknar Alex så jävla mycket, men jag vet att det är bättre utan honom. Men fan han betyder så jävla mycket för mig, jag vill inte vara utan honom. Han och Linnea är dom viktigaste personerna i mitt liv, och det gör så jävla ont att behöva bryta kontakten.. Har som tur fortfarande Linnea men nu känner jag mig så ensam, för jag visste förut att jag hade dom två vid min sida oavsett vad, men nu faller allt samman och jag vet inte vart jag ska ta vägen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska göra längre, oavsett vad jag gör så känner jag mig så otroligt ensam.. Jag har världens bästa vänner men av någon anledning känner jag mig alltid utanför, det känns som om jag blir dömd oavsett vad jag gör. Kände mig mer bekväm förut för jag visste att det fanns två personer i mitt liv som aldrig skulle lämna mig oavsett vad som hände, dom två var mitt allt. Min glädje, mitt ljus, dom viktigaste personerna i mitt liv. Men jag var tvungen att bryta kontakten med en av dom för han visade ingen uppskattning, han la ingen tid på mig. Allt jag vill är att ringa honom och berätta hur jag mår och allt så som jag brukade göra, men jag får inte. Det gör så jävla ont att inte prata med honom, men jag vet att det är rätt sak att göra. Men nu har jag bara en kvar, och jag är så jävla rädd att jag ska förlora henne också. Vi fann varandra i mina mörkaste tider och med hjälp av henne så är jag fortfarande här idag. Vet inte vad jag skulle göra utan henne, jag kommer nog aldrig förlora henne eftersom vi både betyder så mycket för varandra men det är min värsta mardröm. 

Mina breakdowns har ökat så otroligt mycket, förut kom dom kanske 1-2 gånger i veckan men nu kommer dom 4-5 gånger. Dom kommer i skolan, på bussen, på stan.. Försöker vara stark och kämpa igenom det men det bara går inte. ​

Likes

Comments

What's up?
Igår var fan den grymmaste dagen EVER! Vanligtvis på fredagar har vi två lektioner (Djurens biologi & Svenska) men den här gången åkte vi som går djurpark ut till Vånga av alla ställen! 😂 För att det låg i våran planering i djurens biologi att vi skulle observera fåglar och sätta in dom i något slags släktträd, så vi bestämde oss för att åka ut till våra bästa lärare Louise för att det skulle bli lite roligare! Det bästa var att vi slutade runt klockan 1, för Louise hade frågat våran svenska lärare om hon fick sno oss på eftermiddagen , vilket hon fick! 😍 Så vi satt hemma hos Louise i hennes mysiga lilla hus och hade det jätte mysigt! Det roliga var att vi bara satt och kollade på fåglar i 1 timme och 30 minuter 🙊 För vi snackade för mycket när vi precis kom, och så lekte vi med Louise katt Tiger! Hon var så sött 😱

Den dagen var helt underbar, vi hade så otroligt kul och mysigt ☺️ Och många av oss till tillbaka ut dit igen snart, är rätt säker på att vi kommer åka ut dit igen ✨

(Några bilder inne i Louise hus)

Likes

Comments

What's up?
Nu är det äntligen helg igen och det känns så otroligt skönt! Började ledigheten genom att dra direkt till gymmet efter skolan med bästa Sofia ❤️ Tänkte att det skulle vara ett sätt att rensa skallen och för att tänka på annat när inget annat hjälper! Det var så mycket roligare att gymma än vad jag trodde, så förhoppningsvis blir det här något för mig!

Och idag hade vi lite det lite mysigt! Vi drog ut en sväng och grillade korv för det är en liten tradition vi har att vi drar ut rätt tidigt på det nya året och gillar korv! Medan vi var ute fick vi lite besök av några katter och våran hund var ute på ängen intill och letade efter möss i snön.
Nu sitter vi framför teven och ska kolla på film! ❤️

Likes

Comments

What's up?

Vet att det var ett tag sen, men har inte haft det så bra. Kände inte direkt av jag ville blogga just då men nu är det i alla fall lite bättre!

Just nu är jag påväg hem till min mormor och morfar med familjen, vi ska nog mest bara umgås och käka middag ☺️ Hade även tänkt träffa en polare men tyvärr så hade han redan planer och så men man brukar ju oftast ha det nu under helgerna! Måste säga att det är otroligt skönt med helg, veckan har varit rätt chill! Har fått en ny APL plats, är lite nervös och så men det kommer nog få bra! Saknar dock min gamla APL plats, personalen var så härlig och man kände sig verkligen som en av dom!

Rätt mycket kommer hända den här terminen och jag är otroligt taggad! Nya utmaningar och så mycket mer! Nu jäklar så ska vi kämpa! 😏

Likes

Comments

What's up?
Idag fick jag en spontan idé att ta en promenad ner till sjön! Såklart passade jag på att ta med mig ett par skridskor ner för jag hoppades på att det skulle vara is på sjön.
Till min överraskning så var det is på sjön med den var täck av massa snö men jag drog på mig skridskorna och åkte runt i ungefär 30-40 minuter, eftersom det var massa snö på isen så ville jag inte riskera att dra för långt ut. Men trots det så var det otroligt roligt och mysig, har inte åkt skridskor på ett par år men minns varför jag älskade det förr! ❤️

Likes

Comments

​What's up and welcome to my world.

Har haft ett litet mysigt avslut på jullovet, åkte upp till Stockholm och spenderade ett par dagar tillsammans med min bästa vän ❤ Och såklart är det alltid lite.. ja kaos? Vet inte riktigt vad jag ska kalla det men, i alla fall. Min vänskap med min polare Alex står på spel, vilket är hans fel & såklart vill vi fixa allt men det är bara jag som försöker. 

Jag har fattat beslutet att klippa kontakten även fast det är så otroligt svårt att låta bli att skriva till honom, men jag mår så sjukt dåligt av hur vår relation är. Men fan, har andra underbara vänner att snacka med och så har jag dessutom kommit närmare en annan killkompis! Vi har nästan snackat varje dag sen vi fick jullov och fan han är helt underbar, såklart vet han om min relation med Alex och han försöker få mig att tänka att det var inte jag som förlorade Alex utan det var han som förlorade mig. Är fan glad över att jag har honom! 

Men skolan börjar nu på måndag så det blir att gå tillbaka till sina gamla rutiner, är inte så taggad på skolan men håller mig ändå positiv eftersom jag kommer få träffa mina girls igen ❤ 


Likes

Comments