Livet har sina upp och nedgångar.

Hade jag varit troende hade jag sagt att det var prövningar från Gud för att göra mig starkare. Nu vet jag inte riktigt vart jag står när det kommer till just religion, jag ber när jag är nere på botten och krossad i tusen bitar men inte annars. Varför vet jag nog inte riktigt, finner väl tröst i att det kanske finns något "större" därute/uppe whatever. Sen å andra sidan så tycker jag religion är den sämsta orsaken och ursäkten ever för allt ont som görs i dess namn.

Men jag dras av ren automatik till kristendomen. Om det är kultur,arv eller bara själsligt vet jag inte.

Just nu är jag nere i en kraftig nedgång i livet och orkar inte riktigt försöka klättra upp ännu. Det får ta den tid det tar denna gången. Då det är enmiljontegången jag känner såhär så får engagemanget ligga på minus ett tag. Behöver en paus. Fast egentligen hade jag behövt motsatsen, ngn eller ngt att engagera mig i.

Vill inte gå å lägga mig för att imorgon börjar mitt 12 dagars pass på jobb, kommer vara död om 2 veckor men då jag missar en del timmar pga alla mina besök hos tandläkaren så behöver jag det.

Vill att slutet på april ska komma nu så man kan få en ordentlig lön och äntligen få unna sig något speciellt. För min del blir det nog shoppat något och åka och träffa mina älskade vänner som ekonomin annars inte tillåter, trots att de bor så himla nära mig :(

Har känt en enorm saknad i mitt hjärta den senaste tiden.

Dels pga att jag varit "ensam" så länge och dels för att ingen för tillfället behöver mig mer än jobb.

Jag lever för att stötta och hjälpa de i min närhet men de små jäklarna har mått för fint på senaste ;)

Nää nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska pladdra om, finns tusen ämnen att dra upp men känner att det får räcka här.

 

Sleep tight

//Alexandra

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

Get out of my head plz.

Hatar när man oavsett vad inte kan släppa en viss person ur tankarna.

Undrar vad han gör, hur han mår, vad han tänker, vad han känner.

De gånger jag faktiskt blir känslomässigt inblandad i det ena eller andra så blir det alltid med HELA mig, rakt igenom och upp & ner.

Jag vet inte om det ska anses vara positivt eller inte men det är vem jag är.

Något jag hatar ännu mer dock är att jag inte vågar chansa lika starkt som jag känner och egentligen vill.

Vet fortfarande inte om jag bara inbillar mig att där finns ngt men känner en skyldighet att ta reda på det samtidigt.

Anyway, lite braincleaning här som vanligt.

Ha det toppen!

 

//Alexandra

 


Likes

Comments

Just i detta nu känner jag mig lycklig och olycklig samtidigt.

Anledningen till detta fenomen är att varje gång någonting gör mig glad och lycklig så är jag så oerhört rädd för fallet efteråt. I stort sett allt bra som någonsin hänt mig har slutat i katastrof, lyckan är inte värd fallet.

Jag längtar efter den dagen då jag inte längre behöver vara rädd för varje leende, varje skratt, varje liten känsla av lycka...

Jag ser den dagen i min framtid, tror bara inte att jag kan komma till den punkten på egen hand.

Nu ska denna filosofen sova

Sov så gott

//Alexandra

 

 

Likes

Comments

Ja det är lite så mitt liv känns just nu, som att andas under vatten.

Jag önskar att tiden kunde stanna till, om så bara för en enda dag.

Saker går fort nu. Har exakt 7 dagar kvar på min praktik minus en hel del timmar hos tandläkaren. Vet ännu inte om jag kommer få stanna eller inte, och det är sjukt jobbigt. Jag går på den där sparlågan och det är inte bra. Allting jag gör blir lixom halvdant. För det finns inte mer energi än så.

Men helgen har varit bra, trots allt som hänger över mig just nu, synd den tar slut så jävla snabbt bara.

Fredag blev det bara hemmamys då jag skulle upp tidigt igår för att spendera dagen i Hässleholm tsm med Länsstyrelsen och mitt älskade Leader.

Jag älskar det faktum att jag halkat in på ett bananskal och får vara en del av samhällsutvecklingen tillsammans med ovanstående aktörer.

Och vårt samarbete är på väg att fördjupas och det glädjer mig!

För en gångsskull känner jag att JAG är en bidragande faktor till att göra världen bättre, och temat är ungdomar så de kan ju inte bli bättre :)

Idag har det bara varit jag och alla mina tankar. Försöker förbereda mig mentalt för vad som komma skall men det går helt enkelt inte.

Så nu ska jag sova och ta sekunderna som de kommer.

 

Ttyl

//Alexandra

 

Likes

Comments

Livet har och är lite kaotiskt just nu.

Har enormt mycket tankar,funderingar och känslor som jag inte vet vart jag ska placera.... Till en viss gräns går allt sånt att trycka ner i det där inre mörkret men förr eller senare blir det så fullt att antingen måste man hantera all skit och få bort det eller så blir det som hos mig att jag blir sjuk istället, både fysiskt och psykiskt.

All energi är som bortblåst, kroppen är så oerhört svag och sinnet är ännu värre däran.

Omotiverad till precis ALLT.

Dålig kombo när man har så oerhört mkt att ta tag i,hantera och lösa.

Värst av allt är problemen jag inte kan lösa direkt, och känslan jag har av att stå helt ensam. Jag vet att jag har turen att ha vänner som bryr sig om mig och kan lyssna om jag "behöver" det. Men det ligger inte i mig att dela med mig av mitt egna skit, jag bara löser alla andras. Kalla det stolthet eller idioti, samma sak egentligen.

Spenderade Fredagen och halva Lördagen hos min far, dock till största del utan honom då jag passade hans hund. Känslomässig storm kan jag säga, träffa min far som jag egentligen vill säga så mkt men endå inget alls, vara i ett hus där jag i stort sett bara har dåliga minnen.... it was rough, och det dröjer inte lika länge tills nästa gång, ska dit om några helger och göra om det igen.

Fråga mig inte varför jag utsätter mig för det, har väl en del teorier, självdestruktivitet eller skuld för att jag faktiskt sårat honom med, står väl överst på den jävla listan iaf.

När allt sånt här skit händer så drömmer jag om att åka iväg och va själv ett tag, starta ett nytt liv, men samtidigt vill jag inte lämna det jag faktiskt har här. Det är inte mkt jag har, men de jag har är värdefullt.

Jag vill så jävla gärna få en nystart, få göra om mkt i mitt liv, välja rätt vägar så jag inte hade hamnat här gång på gång.

Drömma om det kan man iaf.

Samtidigt som allt annat skit pågår så är jag rädd för att jag börjat falla för någon, såklart inte ngn jag kan få, och jag är inte ens säker på att jag vill det heller. Välkommen till min fuckade hjärna typ. Jag har blivit sårad så många ggr att jag inte tror jag kan skilja på om jag är kär eller helt enkelt bara bryr mig om någon extra mycket. Kanske beror det också på att jag inte vill bli kär. Jag är alltid beredd på att jag kommer bli sårad, självförtroendet på den fronten är i botten. Jag investerar hela mig själv, har alltid gjort det, och jag har ALLTID fått en kniv i ryggen.

Samtidigt som jag inte vill tillåta mig själv att utveckla huruvida jag känner ngt för den här personen eller inte, så kan man inte låta bli att hoppas innerst inne att han ska ta ett steg mot mig. Förväntar mig inte det alls, men kan inte förneka att jag nog tagit chansen att falla igen, trots riskerna. För att förklara bättre då de ovan lät jävla likt att jag redan VET att jag har känslor så menar jag mer att det hade varit skönt att få lite bekräftelse, få känna sig extra speciell och kanske få veta att jag inte inbillat mig att där finns något där.

Känns som det blev en virrig text ikväll men tankarna yr åt alla håll å kanter.

Så nu blir det slutet av mitt helg OC maraton och sen sova, jobba imorgon och ta ett riktigt jobbigt steg och försöka prata med chefen.

Wish me luck och sov gott ni få som läser och vet om den här bloggen, med andra ord har jag inte tillkännagett att jag bloggar direkt. Har inte behovet av att hela min bekantskapskrets vet om mitt huvudbry, då kunde jag lika gärna skrivit ut på Facebook.

Sleep tight <3

//Alexandra

 

Likes

Comments

Varit borta ett tag, som det alltid blir när man inte har något speciellt att berätta ;)

 

Mycket tid och energi har gått åt till att göra mitt bästa för att hjälpa en vän, förhoppningsvis lönar det sig snart :)

I övrigt har jag jobbat och jobbat lite till, jobbar denna helgen med.

Och igår hade vi en sjuhelvetes massa kunder! Hoppas på lite mindre idag faktiskt.

Vi har stora problem med stölder trots övervakningskameror och det är grymt energikrävande att försöka ha hökögon på varenda kund som kommer in innanför dörrarna.

 

Annars flyter livet på i stort sett som vanligt.

Fick en träningsmaskin igår av min framtida tatuerare så nu blir det väl dax att försöka inviga de där nyårslöftena jag avgett i typ 12 år haha ;)

Men får väl se hur det blir med den saken, tröttnar så oerhört fort på precis ALLT!

Men ett försök ska det iaf bli så det så!

Nää nu är det dax att sätta på arbetsfacet innan skjutsen kommer, K får gärna låta bli att vara en halvtimme sen idag också :P

Ha en toppendag allihopa!

Ttyl

//Alexandra

Likes

Comments

Haft en perfekt helg!

Lagom med vila och lagom med action :)

Precis som en helg ska vara enligt mig haha ;)

 

Fredagen blev lugn som tusan, var sliten efter en ovanligt hård vecka på jobbet.  Så var tacksam för att jag fick ta hand om "extra butiken" som jag kommer göra varje fredag hädanefter, sjukt nice att vara tillbaka där jag startade för några månader sedan :) Fick till och med en egen praktikant haha får se hur det går i fortsättningen, men han vart trevlig iaf.

Lördagen spenderades i Kävlinge hemma hos Bästa tillsammans med bästa folket :) Hade sjukt trevligt, måste få loss tummen och åka dit oftare alltså! ;)

Idag har dagen i stort sett bara spenderats med att lata mig! Fixat en del som behövde tas tag i och ignorerat annat som hade behövt, så det får vänta till morgondagen tror jag. Vi får se helt enkelt ;)


"Just know that I'll catch you whenever you fall..."  no

 

//Alexandra
 

Likes

Comments

Hej igen bloggen, inte hörts på ett litet tag ;)

Beror mestadels på att jag endå bara spenderar mina dagar med att jobba, varva ner och sen sova.

Händelserikt va? :P

 

Idag har varit en av de bästa dagarna på jobb, jobbat helt ensam hela dagen och har fått massor gjort!

Grymt skönt, men ryggen är mindre glad på mig just nu, för att inte tala om fötterna!

Och morgondagen kommer nog bli en pina utan dess like, men det är bara att bita i det sura äpplet och stå ut, 2 dar i veckan med en surtant ska man väl klara? frown

Fick helt awesome nyheter häromdagen också så inget ska få förstöra min glädje över det! Kommer berätta här så fort det inte är en hemlighet längre.

Nej nu vankas det snart middag och sen får vi se om jag orkar ta mig i kragen och lämna regnkläder till guldklimpen min.

Ttyl

//Alexandra

Likes

Comments

Ny jobbedag, nya möjligheter.

 

Det enda som står mellan DIG och DIN dröm är... du själv.

 

//Alexandra

Likes

Comments

Kom hem från Hjärtepärlan för ett tag sen, vart en riktigt trevlig kväll :)

 

Nu ska jag ta tillfället i akt att reflektera över varför det är så att en del helt enkelt tappat hörseln eller förståndet, kanske både och? sen ska jag sova minsann.

Hörs imon eller nått.

 

//Alexandra

Likes

Comments