Tid att testa det här med att blogga om allt och ingenting men ibland kan det vara så skönt att bara få saker och ting ur sig. Jag lever inte i den mest optimala situationen men det lär jag komma in på vid ett senare tillfälle. Men jag har tre fantastiska barn som förgyller min tillvaro. En dotter född 06, en son född 10 och en son född 17. Så det är full rulle hela tiden. Mellanbarnet har jag på deltid.

Idag Fredag har vi varit på BUP, då min dotter har ADHD så skulle vi diskutera medicin med hennes läkare men tjaaa vad ska man säga om det. Hon vägrar medicin fast hon skulle behöva prova då skolan går åt helvete och tonåringen i henne kommer fram mer och mer. Så det kommer inte bli lättare att få henne att bruka allvar med skolan. Så nu får hon lite tid kanske hon ändrar sig, vi håller tummarna 😃

Sen ikväll har vi haft fredagsmys deluxe. Vi såg the emoji movie. Den var bättre än förväntat👍🏻. Blev hemmagjord pizza som numera är vår nya trend många har tacos men vi kör pizzafredag. Sen blev det såklart idol och massa godis från hemmakväll.

Nu är klockan mycket och sängen kallar för liten vaknar flera gånger på natten men vi hörs!

Natti gott folk😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments