Art & Fashion möte idag för visningen i Malmö 28/9 och i Kalmar 3/10!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen har varit full fart som vanligt!

Började lördagen med att tvätta i tvättstugan som sen följdes av ett mindre utbrott.. Fan va jag hatar tvättstugor!! Vår tvättmaskin som vi haft sen vår äldsta föddes gick sönder i våras och vi känner att vi får vänta lite till innan vi köper ny.. Vill inte köpa billigaste!
Och eftersom sambon har diskbrock i ryggen så är det jag som på min lediga tid släpar tvätten 4 våningar ner (ingen hiss) och sen 200 meter lång gång i källaren till tvättstugan. Där finns 4 maskiner, 2 torkskåp och 2 tumlare så man kan tvätta 2 personer åt gången... Jättebra.. Strömmen slås på via timer och när det är sommartid går dem igång kl 6:00.. Första tiden börjar 7:00.. Satte kl på 6:30 och 6:40 va jag där nere.. Då har den andra som tvättar lagt i sin tvätt i mina maskiner och beräknas va klara 7:18!!!!!!
Va fan!! Då trodde nog denna person att jag inte skulle komma i tid?? Stängde av maskinerna och skickade in min tvätt.. Inte fan ställer jag klockan och går upp kl 6:30 för att sen stå och vänta??
Min tvättid slutade kl 10 och sen får man torka en timme till.. När jag kommer ner fem i tio så är min tvätt redan uttagen ur maskinen av en danska kvinna som skulle tvätta efter mig.. Vilket irriterar mig för jag vill verkligen inte att man pillar på min tvätt! Men jag tänkte att jag säger inget.. När jag sen kommer ner vid 11:00 för att ta det som skulle blivit torrt så börjar hon skälla på mig om att min tid va slut för en timme sen.. Visar henne reglerna men känner att FY FAN VAD JAG HATAR TVÄTTSTUGOR!!! Släpar iväg på 2 Ikea påsar med rentvätt och känner att jag håller på att dö.. Ber min minsta tjej som va med mig att springa före och be sambon komma och möta mig och iaf ta den lättaste påsen.. Jojo.. Han mötte mig två trappsteg innan lägenheten.. Så jo ja lite melt dalen blev det där! Hahaha!

Sen körde vi och handlade present till stora tjejens kompis som hon skulle på kalas till på em och jag gick och vilade sen stund! Välbehövt!!

Sen var det dags att göra sig klar för fest i Yngsjö och lämna barnen där dem skulle vara.

Väl i Yngsjö va det dags för tipsrunda ner till havet, middag, dans och massa prat! 😃💃💃

Söndagen blev något mindre aktiv! 😃😃 Soffhäng tills vi skulle hämta barnen och sen ännu mer soffhäng!
Likes

Comments

Torsdagen och fredagen har varit full fart minsann!

Snabba lämningar på morgnarna på fritids och dagis och mycket trafik på vägen.

Måste bjuda på bild från gymmet på jobbet.. Detta är 3dje gången jag ser denna kille träna där.. Han har aldrig på sig träningskläder?? Jobbar han i dem sen??


Denna helgen är det dags för årets sommarfest al'a ArtQueen! Ska bli såå kul!
Barnen skall vara hos sina gudmödrar och vi får mysa själva hemma!

Massa helg kramar till er!
Likes

Comments

Idag blev det träning på lunchen och även igår!
Så skönt att kunna göra det under dagen.

Igår blev det 30 minuter på löpbandet och idag uppvärming på crosstrainern, sen rumpa ben och mage och en stunds rodd som avslut!

I morgon blir det 30 minuter på löpbandet!

Vägde mig i måndags (måndagar är min vägningsdag) och den stod på 67kg. Minus 1,4 kg sen innan semestern! 😃😃

Nu blir det en tur till affären och sen är det läggdags!

Likes

Comments

För nån vecka sen åkte jag och tjejerna till min mamma och hennes man och myste över natten. Sambon passade på att gå på bio med en vän. Dock saknade han oss massor.. Sa han i alla fall! 😃

Vi trivs jättebra i vår lägenhet inne i stan och är verkligen inte trädgårdsskötarpersoner. Men ibland är det så skönt och framför allt barnen älskar att komma ut på landet och mysa.

Hos mormor finns bara skog och deras trädgård med en badtunna och en vanlig pool och det är så härligt! Framåt kvällen tänder de badtunnan och dagen efter är det fortfarande 30 grader i den!

Vi åt gott, badade och hann med både besök vid Immeln för en glass och ett dopp och Barnens skog i Sibbhult! (Som för övrigt börjar bli mycket sliten och skulle behöva piffas till)
Likes

Comments

Vilken lång arbetsdag!!

Ska egentligen vara på jobbet kl 8:00 men kände att jag ville vara up to date när saker och ting började röra på sig så jag va på plats redan 6:30. Och ändå glömde jag helt bort tiden när det var dax att gå hem! 😃 Men känner att jag hann med allt jag önskade idag så det känns skönt! Dock helt slut nu!

Tåget hem var försenat så jag kom hem senare än vanligt, närmare halv sju. Som tur var väntade middagen när jag kom hem och en mys stund med familjen fick bli avslut på dagen!

Problemet med att pendla är att blir man minsta försenad hem så finns det ingen kväll kvar knappt och ev träning hinns inte med!

Har bokat ett av löpbandet på gymmet på jobbet på lunchen i morgon, säkraste kortet att det inte blir bort prioriterat.
Vi har ett så bra gym på jobbet så det är skam om man inte använder det! 😃💪💪

Gissa vad som väntade på mitt skrivbord när jag kom i morse!! 😃😃😃
Snart väntar sängen och underbar läsning!

Likes

Comments

Bara förra söndagen låg vi på stranden och det var en helt perfekt varm sommardag med 24 grader i vattnet.. Vart tog värmen vägen? Vart tog sommaren vägen? Känns så långt borta!

Idag är det dax för första arbetsdagen efter semestern och jag väntar spänt inför hur många mail som ligger och väntar på mig! Undrar hur många dagar det tar för mig att komma på rätt köl?
Åker in lite tidigare än vanligt idag, har ett möte kl 10:00 och dels behöver jag förbereda mig för det samt även hinna gå igenom allt övrigt som ligger och väntar så snällt på mig!

Har dock lovat mig själv att inte ta hem datorn och jobba hemma i första taget! Inga problem att jobba dygnet runt på mitt jobb!

Önskar er alla en underbar dag!
Likes

Comments

Efter lite lunch och vila så begav jag och tjejerna oss till öppet hus på den lokala ridskolan. Min äldsta tjej har sagt flera gånger att hon vill börja rida och jag gjorde det själv när jag var liten så jag tänkte att det kunde va kul för henne att prova. Hon är 8 år nu och behöver göra något aktivt. Ridning ger ju så otroligt mycket mer än bara just ridningen!

Väl där fick min minsta tjej på 5 år prova på att skritta runt en stund utanför, de sa att hon var för liten för ridlektioner ännu.
Sen gick vi in och fick en tid för att provrida och vi tog en titt runt i stallet under tiden.

Min största fick provrida 2 gånger och sista gången föll polletten ner lite hur man rider lätt i trav. Så kul att se! 😃

Min yngsta fick sen också provrida på ponnyerna då jag gick med. Trav för henne gick över förväntan.

Sen fick de naturligtvis mig också att provrida en stor häst. Attans så kul det va!! Skulle så gärna vilja ha tid och ekonomi för att börja rida själv igen!!

Men vi börjar med min äldsta tjej så får min yngsta rida lite här och där tills hon blir 6 år och får ta lektioner hon också. Det är ju inte direkt billigt att rida, både gällande utrustning och ridskola. Men så är det ju också levande djur man rider på så det är ju inte utan "driftskostnader" så att säga! 😃

För övrigt så går min äldsta på fiol en gång i veckan och min yngsta går på dans en gång i veckan.
Tycker det känns bra om dem gör en "aktiv" aktivitet och en mer teoretisk aktivitet. Så utvecklat man kanske hela deras kropp och hjärna.

Hur gör ni? Vilka aktiviteter går era barn på? Eller vad gjorde ni som små? Bra/dåligt?
Likes

Comments

Färdig tränat för idag! Så gött!

635kcal förbrändes - 60 minuter bodypump och 4 km lätt jogg efter!

Nu är det dax för dusch, lunch och en stunds soffhäng med familjen.
Likes

Comments

Först frukost sen dax för bodypump och en lätt jogging tur på 30 min!
Bjuder på lite matbilder från gårdagens kräftmys!
Likes

Comments