Postad i: # Vardag

Härliga underbara fredag , - du är alltid uppskattad. Idag blev det en heldag tillsammans med världens mest fantastiska sambo som fick ledigt. Dessa dagar är guld!! Började morgondagen med en lång frukost, för att sedan bege oss ut på vift med bilen för att åka runt och kolla på områden vi skulle kunna tänka oss att bo i. Det där med att hitta lägenhet/hus är omöjligt i alla fall i storstäder. Eller vad säger ni?

Nu ligger vi framför tv:n och kollar på långfilm som går på 4:an, och bara njuter av tiden tillsammans.

Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Postad i: # Resa, # Vardag

Jag kan beskriva min dag med ett enda ord. -Fantastiskt.

Blev att gå upp med tuppen {07.15}, för en PW med grannen i Slottskogen. Solen gasade på, fåglarna kvittrade och bara ljudet av vårt eget småsnack, underbart. Sedan handlade vi med oss världens brakfrukost hem, för att sedan sätta oss i bilen till Marstrand,. Först och främst... Vi körde runt i en timme innan vi hittade parkeringsplats, helt galet att alla tänkt samma sak som oss just denna onsdag, men lika glada var vi. Har bara varit på Marstrand när jag var liten, så absolut inget jag minns, men dit rekommenderar jag alla att åka. Riktigt sagolikt.

Nu är jag hemkommen , trött i hela kroppen och huvudet. Lär bli en tidig kväll ikväll. För imorgon bär det av till Danmark .Likes

Comments

Postad i: # Fitness

Träning, ja jag verkligen älskar träning. Iallafall när det går som jag vill. & jag som levt med psykiskt ohälsa i flera år och aldrig riktigt fått en struktur när de gäller träningen. Men nu det senaste året har de rullat på som de ska & de känns fantastiskt. & inte nog med det, jag är så stolt över mig själv.

Tränar ni? Vad isåfall ?

Likes

Comments

Postad i: # Vardag

Herregud jag blir tårögd av att tänka på vilka fantastiska vänner jag har. Tänk att just jag har fått äran att få spendera tid med dem.

Igår var min första semesterdag, & jag njuter för fullt ut. Sedan fick jag sms av min kompis att jag skulle vara klar "en tid". Sedan dök hon upp hos mig och vi delade på en flaska prosecco. Mums. Semestern kunde knappast börjat bättre. Sen begav vi oss till restaurang på Berzeliigatan, och avslutade på hennes sambos turkiska restaurang. En dag jag kommer leva på länge. Detta var en heldag för mig, för att jag fyllt år.

Hur mår ni idag?

  • # Vardag
  • 46 Readers

Likes

Comments

Postad i: # Vardag

Ni läste rätt, idag har denna kvinna checkat ut från jobb för att gå på semester. Ja du är efterlängtad. Fruktansvärt vad veckorna har sprungit iväg. Vi är snart inne i augusti. Vad händer där egentligen ?

Detta året har jag i princip ingenting planerat på semestern, vilket känns skönt. Behöver komma ner i varv och inte stressa. Det enda jag har inplanerat är att åka ner till #skåne för att hälsa på mina nära & kära dels min kära fader. Blir lätt så, att har man en gång flyttat, och lämnat det där förflutna bakom sig så är det inte så ofta man åker och hälsar på. Eller inte jag iallafall. Kanske låter egoistiskt ? Men så är det.
Sen blir det även en resa till Fredrikshamn för att besöka Palmestranden, är det någon som varit där ? Vad tyckte ni?

Ikväll har jag & min kära sambo åkt ut på landet till svärföräldrarna, att komma ifrån storstads pulsen är obeskrivligt. Att bo mitt inne i Göteborg är stressigt på sitt sätt. Därför är det alltid skönt
med miljöombyte...

Har suttit i uterummet hela kvällen, ätit och druckit gott , lyssnat på musik och bara njutit av lugnet. Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments