En sak jag glömde att nämna om mig själv är att jag även är bisexuell, så nu vet ni det.

Nu kommer jag skriva mer om mina dagar och sånt, så var beredda på det.

Så idag var en rätt lugn dag. Det var molnigt och grått så jag valde att stanna inne istället för att fara och bada med några vänner. Jag vet inte om jag valde rätt, men det är skönt med lite lugnare dagar ibland.

Men imorgon ska jag iväg till Sundsvall med familjen, sen så ska vi vara där under dagen, sedan åker vi vidare till Vansbro eftersom att resten av min familj ska simma där.

Hittade även världens mysigaste spotifylista, den hette "Lugn plugglista", jag älskar plugglistor, eftersom att jag vet att dem antagligen är fylld med lugna mysiga låtar. 

Jag vet att jag typ inte har några läsare, MEN jag tänkte att jag ändå kunde be er om råd. Så om någon kommer hit bara lite snabbt så kan du väl hjälpa mig, tack!

Okej, så jag har pratat ett rätt så långt tag med en tjej som är JÄTTESNÄLL, och vi klickar skitbra. Ända grejen är att jag inte vet vem det är, asså vi har aldrig träffats, så jag vet inte riktigt om jag vågar fråga henne om vi kan mötas, eftersom att hon skrev att hon har socialfobi, så jag vill inte pressa henne till något. 

Men sen så finns det även en kille som jag tycker är fett gullig, som jag vet vem det är, men han verkar lite som en douchebag, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra...

Snälla, om nån har nåt bra tips på vad jag kan göra så skriv JÄTTEGÄRNA en kommentar! Skulle vara så hjälpsamt, tack!

Likes

Comments

​Okej, som jag skrev i min beskrivning (om du läste den) så kommer jag skriva om tankar och känslor mm. Men nu tänkte jag bara skriva lite kort om mig själv.

Jag är en typisk svensk tjej. Jag är blond och har blå ögon, har kroppskomplex och längtar till dagen då jag kan lämna detta land och upptäcka världen till fullo.

Att komma härifrån är nog min största dröm, jag vill se världen, se vad jag just nu bara kan se genom google.

Jag går fortfarande i skolan och den suger PÅ RIKTIGT ur all energi jag har i kroppen VARJE DAG. 

Just nu är det ju sommar, så jag klarar mig. Men även fast skolan är ett helvete så får jag väl bara hålla ut, just nu har jag typ 6 år (om man räknar med året jag kommer tillbringa utomlands). 

Men förut att upptäcka världen vill jag stå på stora scener med mina egna låtar och min egen röst och bara sjunga ut. Jag vill stå i en studio och sedan se den låten hamna på någon sorts topplista. Det skulle betyda världen för mig.

Aja, hoppas ni kan förstå mig lite bättre och vad jag kommer skriva om. 

Hejdå, vi ses nästa gång jag skriver.


Likes

Comments