Livet är för kort

Vardagslivet, Arbete

Hej på er!

Varit inaktiv på bloggen ett tag för har mist en nära vän i cancer och det är och har varit otroligt jobbiga dagar. Känns så orättvist och man blir arg att en sån ung person som har hela livet framför sig ska försvinna. Hon var en underbar person och lämnar ett stort tomrum efter sig. Mycket tankar i mitt huvud och man ska ta vara på livet och vara tacksam. Det viktigaste i livet är ens nära och kära och allt annat spelar ingen roll. Man får sig en tankeställare när man förlorar någon nära. Hon kommer alltid vara med mig <3

Trots jobbiga dagar har jag försökt så gott jag kan att ha en vardag och följa schemat. Är i slutspurten av kursen och det känns bra. Ska fortsätta läsa en kurs till fast på halvfart. Det blir personaladministration denna gången, kommer blir intressant. Har även börjat som timvikarie inom förskola och skola i Kalmar kommun. Blir ju inte så länge jag kommer arbeta eftersom i mitten av januari går jag på föräldraledigt. Längtar så mycket!
Kommer inte jobba för mycket för vill prestera i studierna också, samt att foglossningen ska hålla sig i skick. Men det kommer gå bra! Det ska bli kul o testa något annat.
Träningen har gått bra, hittills har jag kört gym i onsdags och spinning idag. Kändes skönt att få tänka på något annat och låta kroppen bli riktigt trött utan att få mer ont. Det gick vägen faktiskt, hade foglossningsbältet på mig under passen och det fungerade. Kunde ta i och bli trött. Inte bestämt dagar jag ska träna utan känt dag för dag hur kroppen känns och därefter gått till gymmet eller vilat. Gäller och lyssna på kroppen nu i slutet av graviditeten. Är i v.29 nu och påbörjat sista trimestern nu.

Hoppas ni får en bra fredagkväll och ta vara på livet och de stunder med era nära och kära! Så otroligt viktigt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229