Träffat någon som får mig att le, så som jag aldrig gjort förut.

Fjärilar i magen.

Fyrverkerier när han ser på mig.

Han gör mig knäsvag.

Känner mig som 14 år och fnittrig.


Har insett att jag aldrig känt sån lycka som nu!


#lycklig #kär

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså semester!
Det är ju det bästa som finns. även om jag bara åkte hem till min mor i södra Spanien så är det fortfarande dagar som spenderas utan massa vardags måsten!
Men nu efter en veckalängtar jag tillbaka till jobbet faktiskt. Alla min vänner och ha något att göra 😁
Men har ett par dagar kvar i paradiset och det ska jag njuta av till max 👌

Likes

Comments

Snart stämplar jag ut för semester. Skulle redan gjort det igår eftermiddag men jag och min stora käft sa ja till jobb ett par timmar imorn kväll så blir att åka direkt till skavsta 😉 inte mig emot.

Laddade upp med att köpa 2 nya böcker till resan. Så hoppas dom är lika lovande som dom verkar vara av läsningen på baksidan.

Brukar ni läsa på semestern? Vad läser ni isf?

Likes

Comments

Jag är verkligen ingen morgon människa. Jag är verkligen mer av en nattuggla. Ärligt talat så förstår jag mig inte på folk som är pigga och glada så fort dom slår upp ögonen. Så ärkligt så är jag verkligen inte så peppad för att gå upp "mitt i natten" för att åka till jobbet. Men samtidigt är jag en knäpp jävel som älskar mitt jobb. Och folket på fabriken vet att jag är trött och grinig första timmarna haha.

Just nu ligger jag i soffan med en långvarig matkoma. Slängde ihop en pastasås på bacon, vitlök, champinjoner, babyspenat och grädde. Verkade iaf vara uppskattat här hemma. Men snart sovdags 😉

Likes

Comments

Ibland alltså.. Känslan av att inte känna sig lycklig. Räcker det att bara gå omkring och vara lite halv lycklig eller måste man vara det hela tiden? För mig räcker det att hitta ljuspunkter i vardagen som gör mig lycklig, med det är inte så att jag letar.

Har inte bloggat på ett bra tag, men det är ett bra sätt att rensa tankarna och sånt. Men visst, vem tusan läser mitt ordbajsande? 😂 Det kommer ändå handla om precis allt mellan himmel, jord & mig!
Hej på er! 👊

Likes

Comments