Header

Friggs delar ut 250 gratisprodukter i veckan fram till vecka 22. Produkten som delas ut är vetegräs från Supernature by Friggs och det enda du behöver göra är att anmäla dig här.

Så här skriver Friggs om sitt vetegräs:

"Vårt vete är ekologisk supermat. Vetegräset är rikt på fiber och protein och innehåller järn som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Det är enkelt att använda - bara addera i smoothies, juice eller annan kall mat."


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Second hand är alltid awesome, billigare och bättre för miljön. Det här tipset är dock mest för er i Södertälje med omnejd. Jag besökte Södertälje Kyrkans Second hand butik idag, relativt nyöppnad, och jag är så glad att jag gjorde det. Det är fräscht, organiserat & mysigt. Kläderna är moderna, hela, snygga och billiga!

Jag behövde byxor och köpte två par, i princip oanvända, och en t-shirt för sammanlagt 130 kronor.

Besök! :)

Likes

Comments

Jag har precis bokat in mig på gratis föreläsningen "Ett rikare liv" med Charlie Söderberg känd från lyxfällan. Föreläsningen som handlar om ekonomi har blivit mycket populär och visas på flera olika orter.

Vill du också boka in dig eller läsa mer kan du göra det här.


Likes

Comments

Idag tog jag med minsta systern till en lekpark. På vägen dit hämtade jag ut en påse hasselnötter och 2x3-pack fruktdryck helt gratis. Med Coops Medmera-kort samlar en poäng varje gång en handlar & dessa poäng kan man sedan se på sin sida och även köpa produkter för. Bara att hämta i en Coop butik, dra kortet och gå iväg med gratis prylar!


Likes

Comments

Efter biblioteket gick jag hem med huvudvärk. Insåg att jag som vanligt glömt äta. Billigt, men inte särskilt hälsosamt.

Därför blir det nu "frukost" med Pauluns Superflingor Special som jag, med Klipsters app, fick helt gratis! :)


Likes

Comments

Förr köpte jag tidningar för alldeles för mycket pengar. Nu går jag till biblioteket istället. Här kan jag läsa hur mycket jag vill helt gratis. Det bästa är att jag kan läsa tidningar jag aldrig skulle fått för mig att köpa och hitta en massa intressanta texter och information. Sen är det ju väldigt lugnt & skönt också :)


Likes

Comments

Efter en promenad sitter jag nu i solen och njuter. Tuggar på morot & oliver som jag tagit med hemifrån och pratar med pensionärer. Så mysigt, dom frågar vad det är för apparat jag har (mobiltelefonen) och berömmer mig för mina färgglada kläder. Verkligen ett gratis nöje :)


Likes

Comments


LETA PÅSKÄGG OCH VINN FINFINA PRISER

Snart är det påsk! Den 30e mars drar vi igång världens största äggjakt och du är bjuden. Allt du behöver är en smartphone och spring i benen. Eller snurr i cykeln. Eller hur du nu väljer att ta dig fram.

Det funkar nämligen såhär: Vi lägger ut tiotusentals påskägg i hela Sverige. Äggen är digitala, och kommer bara synas på din smartphone eller surfplatta. Men för att plocka dem måste du ta dig till platserna där de ligger på riktigt.

Vissa av äggen innehåller priser som du kan vinna på direkten. Och den som plockar flest ägg varje dag kommer att vinna ett superpris. Och massor av godis, såklart.

Var äggen finns, och annat smått och gott du måste veta för att spela, kommer du hitta på vår äggjaktssajt så snart spelet börjar. Följ oss gärna på Facebook, där vi berättar allt nytt så snart vi kan.

Klara, färdiga…

Likes

Comments

Soppmix: Innehåller 4 morötter, selleri, palsternacka och en bit purjolök. Mixen är gjord av Steglinge Gård i Helsingborg och jag köpte den på mitt lokala Netto för 15 kronor.

Något som är kul med förpackningen är att det finns 3 recept att pröva med rotfrukterna, om en behöver inspiration. För större familjer är det nog mer ekonomiskt att köpa rotfrukterna för sig, men för oss som är ensamma eller bara en 2-3 stycken så passar den perfekt! :)


Likes

Comments

Den 14 mars 2015 mellan 12-16 har riksdagen öppet hus, alla välkommna!

Här hittar du programmet & mer info----> Riksdagen Öppet Hus

Det finns något för alla åldrar och jag tror att det kan vara riktigt intressant.


Under dagen kan du besöka kammaren, träffa ledamöter, utskott och partier.

Foto: Melker Dahlstrand.

Likes

Comments