världens finaste highlighter + ny kategori

GUYS! Jag fick precis hem en beställning ifrån www.maccosmetics.se och jag MÅSTE tipsa om en grej..

För ett tag sen släppte MAC en kollektion som heter "Mac is beauty" och bland annat släppte dom 2 beauty powders som man kan använda som rouge/highlighter då dom har reflekterande partiklar så dom ger ifrån sig ett magiskt glow. Och en av färgerna, Pearl Blossom, har funnits tidigare i andra Limited edition kollektioner, men nu valde dom att släppa den igen. Och jag har varit sugen på den ända sedan  den kom ut, men aldrig tagit mig i kragen och köpt den - förrän nu. och..I'm in love!

BIG TIME!

Jag äger tonvis med smink, inte minst highlighters och rouger. Så jag har sett en hel del. (Jag ska visa er min smink-kollektion så fort jag fått till min förvaring vilket jag ska fixa i helgen.) Men jag har i stort sett aldrig sett nånting liknande denna. Någonsin. Jag älskar ju min Dior highlighter som var limited edition under julen (ni hittar inlägget HÄR)  men den här slår till och med den. Jag har några favoriter inom highlighter/rouge-området och jag kommer skriva om dom vart eftersom men denna tar absolut en av topplaceringarna!

Den passar de flesta hudtoner och pudret är finmalt och sammetslent. Den ger verkligen ett   "glow from within" och ser naturlig ut men kan byggas upp för en mer intensiv effekt.

Jag blev så förälskad att   jag beställde en backup! Ska du investera i en enda highlighter/rouge i hela ditt liv, så investera i denna.

Jag hade velat gjort egna swatches men klockan är mitt i natten och jag ville få upp det här inlägget så fort som möjligt. Det kommer komma bilder senare då jag ska fota allt jag köpte för det var många favoriter i denna order, men så länge får ni nöja er med bilder tagna från Google. Tveka inte. Köp den!

Mac beauty powder - Pearl Blossom
255 SEK hos www.maccosmetics.se

....Jag har även startat en ny kategori som jag döpt till "MUST-HAVES" där ni hittar mina absoluta favoriter inom smink, skönhet och livsstil!

Gillar

Kommentarer

linneaaugustsson98
linneaaugustsson98,
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Visst är den? 😍😄
nouw.com/letstalkbeauty