Mycket höst på julbloggen

Det är mycket höst här på bloggen nu. Lite mycket höst för något som faktiskt ska vara en julblogg, och jag ber om ursäkt. Luften gick ur mig lite i början av oktober, och jag lyssnade knappt ens på julmusik som jag tidigare år bara har ökat under den här månaden. Nu kan jag nog räkna på ena handen hur många gånger jag har lyssnat på julmusik, och det känns lite knasigt.

Det kan vara att jag verkligen ville njuta av hösten i år, och det har jag så mission completeted, men att det tog fokus från att njuta av upptakten till julen. Alltså den där supertidiga upptakten till julen, hela november och december finns ju kvar, Det kan också vara omställningen till höst som verkligen, verkligen slog mig i magen och sög ur all ork ur kroppen. Trots vackra höstdagar (som den bilderna är tagna på, då jag besökte Cambridge), trots att jag har börjat ta D-vitamin för att slippa denna nedrans dipp i humöret, trots att allting egentligen är bra.

Jag hoppas på ett ryck i energi nu, för nu börjar julgrejerna poppa upp på riktigt här i London. Regent's Street har att upp sin julbelysning (men inte tänt den ännu, måste hitta när de gör det). Marylebone, stadsdelen där jag bor, tänder upp sin huvudgata den 13 november och då jäklar i min låda ska jag stå där - förhoppningsvis lite kall om nosen men varm i själen.

Ps. Idag gick jag och Isak, lillebror som är på besök, 311 trappsteg upp och sedan ner i the Monument of London. Mina lår är lite lagom stumma nu, så jag ligger i sängen och passar på att skriva ett inlägg eller två.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229