Julens smaker

Det är en hel del nyheter för vintern som har hunnits lansera, men allt som jag ser hos typ Expressen eller Aftonbladet hittar jag inte ens när jag läser på produktens egen hemsida ... och då går källkritikern i mig igång! Det stämmer säkert att saker och ting kommer - jag var lika skeptisk förra året med Delicatos adventskalender men de släppte ju till sist nyheten själva! Men jag vill inte gå och sprida saker jag inte är helt hundra på själv ... vilket är varför jag har skjutit på det här inlägget hur länge som helst också. Förhoppningsvis kommer det en del två lite senare i höst!

Jag är orimligt taggad på juleskum med polkagris-smak! Jag hoppas att den lilla svenska affären får in den, eller ännu bättre om det kommer till julmarknaden! Tror jag får flirta med godisståndet och se till att vi får den.

Jag dricker inte Coca Cola själv, så jag kommer inte smaktesta denna utan det kommer jag sätta Jonathan på! Jag inbillar mig att det kanske är en kombo som funkar, who knows? Jontahan, som självutnämnd expert, tycker det låter "asäckligt". (Han vet ännu inte att han kommer behöva smaka den.)

Dumle är jag mer skeptisk till ... jag gillar tranbärsjuice i drinkar, men annars är jag inte så förtjust i det. Kola är ju alltid gott, men det är ju å andra sidan alltid kola i dumle?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229