Det där med att julbaka

Jag älskar att baka, och trivs något så oerhört med att få baka kanelbullar flera gånger i veckan på jobbet nu (nej, jag tröttnar inte - snarare så längtar jag till det när jag inte fått göra det på några dagar!). Allt hopp jag eventuellt har haft angående att få baka lussekatter är dock borta - vi hade en helt otrolig sommarbagare som var här under vår semester och bakade hela 3547 lussekatter! Det och en massa annat som gör att jag slipper stressa inför julmarknaden, men det betyder att jag står utan officiella julbak!

Däremot så har vi en underbar syjunta här varannan vecka som jag gillar att försöka imponera på ... Har ni några tips på vad jag kan tänkas baka till våra underbara damer när det närmar sig? Jag får också ofta för mig att baka till personalen om jag har en lugn dag men ändå vill göra något och vi bjuder kyrkokören på fika till deras övningar. Som ni märker har jag mängder av tillfällen att fylla med julbak - men jag vet inte vad jag ska fylla dem med.

Så snälla, dela med er av era bästa julbak i kommentarsfältet, så att jag kan få impa på alla jag träffar!

Jultoppen - Topplista

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Mjuk pepparkaka till syjuntan. Pepparkaksmuffins, saffranskladdkaka... Listan kan bli lång!
JulmedEla
JulmedEla,
Vilken dröm att ha så mycket att baka till!
Så svårt att välja några favoriter här nu men fudge i alla dess former brukar gå hem, vill du imponera med nåt som är lite annorlunda men gott så är ett tips en saffransgran. Igår gjorde jag vaniljruto med pepparkakssmak, det var otroligt gott, om man gillar pepparkaksdeg. Saffransbiscotti är annars en personlig favorit... Eller biskvier, de går också att spexa till med massa olika fyllningar 😍
nouw.com/julmedela
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229