Da har jeg meldt clowny på årets første stevne! Det er om bare 2 uker, noe som ikke var planen i utgangspunktet, men vi trenger ut å hoppe på større baner, og dette stevnet var i nærheten! Det blir en fin og rolig start for sesongen. Eller blir neste stevne ca 3 uker senere hvor vi satser på å debutere i litt større klasser. I mellom disse stevnene er vinterferien her, og vi drar på en aldri så liten bootcamp til treneren min! Så nå er planen lagt for de neste ukene, og vi skal bare trene på og kose oss💪

En aldri så liten tb til sommer og sol😍

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Idag var det tid for en etterlengtet dressurtime! Må innrømme at jeg var ganske spent da det er lenge siden jeg har ridd i dressursal og for trener! Clowny var superfin og veldig avslappet til å være henne idag. Vi jobbet med å få henne ned og over ryggen og at hun skulle slappe av! Som spranghesten hun er så vil hun gjerne opp og se samt gå fort, så vi begge måtte virkelig jobbe idag!
Ble dessverre ikke film eller bilder da fotograf/hestepasset mamma var borte.

Likes

Comments

😍😍
Ble tur igår med 2 stk spreke hester i det kalde været! Har vært nede i -15, så rart at hestene er spreke er det ikke!
I morgen er det tid for dressurtrening igjen som jeg er veldig spent på! lenge siden sist vi red for dressurtrener, så det blir nok interessant!
Ellers hadde jeg en syk opprydning i utstyr idag, så kommer til å selge masse utstyr! Kommer eget innlegg de nærmeste dagene. Har omtrent alt mulig, så er det noe du trenger er det bare å kontakte så kan jeg holde det av💃

Likes

Comments

For et par uker tilbake hadde vi et shoot med ballkjole som jeg alltid har hatt lyst til! Med hvit prinsessehest og snø var det som dratt ut av tre nøtter til askepott!!

Ellers om dagen har jeg vært opptatt med skole, så derav dårlig på sosial medier, men det er over nå. Treningene har begynt igjen, og vi drar på vårt først stevne allerede 18/2! Det blir kun et lite stevne, men er mest for å bare komme i gang med sesongen og virkelig få godfølelsen før det braker løs!

Likes

Comments

Da er første sprangtrening på to uker unnagjort! Ble en rolig halvtime med bomarbeid da vi begge var litt slitne. Det gikk superfint idag, og jeg er så fornøyd med hvor avslappet hun var til tross for å ikke ha sett bommer på litt!

Likes

Comments

Da er tiden inne for svar på spørsmålsrunden jeg har hatt gående! Har kommet inn en del spørsmål på Sarahah jeg har tenkt til å svare på nå! Noen av de var ganske så like, så blir litt slått sammen!

Imorgen er det tid for vår første sprangtrening på 2 uker etter vi hadde et lite uhell. Har ridd henne rolig nå noen dager, og i går red vi litt bomarbeid igjen! Det var en stk happy hest som fikk se bommer igjen!!Q: Hvor høy er clowney og hvor høy er du? -C er mellom 165 - 167 og jeg er 171 ish.

Q: Favorittmerke ditt? -Om det er merke innenfor hest så er det litt vanskelig å si da jeg liker litt av hvert! både billig og dyrt. Har dog mest Equiline tror jeg som jeg liker veldig godt!

Q: Tips til hvordan holde hvit hest hvit? Min får så sykt mange gule flekke overalt:( -Sliter med gule flekker selv til tider da Clo er glad i å ligge og å rulle seg! Passe på å møkke ordentlig og fyller ny ren flis veldig ofte! I tilegg bruker jeg våtservietter og tørrshampoo for hvite hester når jeg børster henne for å få bort dte verste. På stevner vaskes hele henne med K9 sterling silver for å få hun helt hvit. Da må hun stå med dekken med hals natta før stevnet for å ikke skitne seg til:)

Q: Hvordan stigbøyler har du? -Om du tenker på de gullfargede er det Equipe Staff 11 (som jeg har skrevet et innlegg om tidligere):)

Q: Hva gir du av for?
-Jeg gir høy 5 ganger om dagen pluss champion tempo, champion diamant, champion spenst mash, biotin, multivitamin og omega 3 olje:)

<33 my cray cray

Likes

Comments

Husk å følge meg på Instagram for enda mer updates på livet våres!!
Link https://www.instagram.com/eq.leah/

Ellers kommende uke blir det mye spennende som skjer! div treninger og andre ting kommer på bloggen, så stay tuned!

Psst! husk også spørsmålsrunden min som jeg svarer på ila. uken! link til Sarahah min her https://eqleah.sarahah.com/ , så dig in med spørsmål så blir det morro😇

Likes

Comments

Av alle ting har jeg klart å oppedage at gårsdagens innlegg ikke ble publisert! Hadde glemt en elementær faktor får å kunne blogge, nemlig glemt å trykke på publiser-knappen.. Derfor blir det egentlige innlegget publisert idag, so hope it is ok!

I posten igår lå de nye stigbøylene mine fra Equipe som jeg skal teste ut! Har drevet og testet litt rundt, og valget falt på Equipe Staff11! Har alt prøvd de en gang på tur, og de er bare superdigge! De er litt tricky å få tak i da Equipe ikke forhandles så mange steder i Norge, men om du er interessert  er det bare å ta kontakt så kan jeg hjelpe deg!

Love them😍

Likes

Comments

I dag ble det lonsjering og horsemanship i ridehuset for Clo sin del! To dagers hvile resulterer i sprek hest. Lonsjerte uten noe som helst form for innspenning idag etter behandling. Etter at hun hadde roet seg ned i lonsjelinen fikk hun springe litt fritt i ridehuset for å få ut resterende overskudd. Det ble x antall runder i fullt faenskap før hun roet seg noenlunde! Når hun var nede på jorda igjen trente vi litt horsemanship just for fun:*

Likes

Comments

Inneholder reklame

Tenkte å tilføre litt mer utstyr i bloggen, og starter derfor opp med ukesn favoritt! dette blir et produkt jeg liker og føler for å anbefale ut til dere. Jeg personlig elsker slike type innlegg og velger derfor å tilføye dette her og!

UKENS FAVORITT ER: Back On Track ryggvarmer! Denne finner du her
Jeg har virkelig dilla på denne da den kan brukes til absolutt alt! Under oppsaling, som sjabrak, på leietur, under lonsjering etc. Ja bruksområdene er mange! Back on track ryggvarmeren har magneter innsydd som gjør at blod sirkulerer bedre. Den gjør at hesten kan fks. bli smidigere i ryggen. Den forebygger også skade! Til ryggvarmeren kan man feste løs strikkgjord for at den skal holdes på plass.

Clowny får stå med ryggvarmeren etter trening og stevne og nå som hun har får behandling og vi er ute på leieturer.Bilde fra Horze

Likes

Comments