En dramatikers barndom - 34

Någonting skedde i mellanstadiet som jag inte riktigt förstod. Jag menar i lågstadiet hade jag varit ganska populär. Jag, Micke, Lina, Klara och Ulle hade i trean lekt en primitiv lek som kallas ”Snurra flaskan” fast vi använde en pinne. Den som pinnen pekade på fick pussa någon annan. Enkelt.

Detta ledde förstås till att vi blev inknuffade i ett mindre grupprum på vår lilla montisoriskola i det lilla samhället Nitta, av våra fröknar som mellan oss gick under namnet cp-Gun och Bigfitta där Bigfitta ledde mobben och hungrigt försökte pussa Micke med en mardrömslik farmorsstämma som lät Kom ska jag pussa dej Mikael, en PusSs bara! och cp-Gun stod bakom Min dotter Kristin intresserar sej minsann inte för pojkar… hon tänker baaara på hästar samtidigt som hon tänkte Dom där flickorna kommer inte bli annat än slinkor! HOROR! Dom sysslar med HORERI!

Detta var kanske cp-Guns mest otaktiska dag genom hela livet eftersom Kristin som bara tänkte på hästar också skulle gå i vår klass på mellanstadiet i Hökerum.

#mellanstadie #mellanstadium #barn #barndom #leprechaun #åretsblogg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229