8 oktober 2011

Jag gjorde rätt som enbart skissade på dramat i väntan på lön. Mitt samvete är gott och nu har jag plötsligt fått inspiration att återta den titel jag hade, som ingen såg men som jag kände till. Att skriva ett fullständigt klart manus på kort tid. Mitt rekord är 17 timmar. Över helgen ska jag slå det och stämpla in min image av att vara en skrivande person samtidigt.

Det är tragiskt. Men jag surfar gärna på hur, eller att, andra ser mig då jag är van vid att sitta hemma. Jag ska skriva på tåget, hela vägen till Stockholm med en blaskig kopp kaffe till hands, sen ska jag skriva alla stunder jag får då jag inte umgås med Luna. Sen ska jag skriva hela vägen tillbaka till Göteborg. Och det ska vara färdigt.

Jag ska slå mitt rekord och rusa in på en efterlängtad reading i – ja inte god tid – men sådär i slow motion, svettig och jobbig och gripa tag i en bibba manus och läsa scenanvisningar och efteråt åka hem nöjd med att jag är överallt samtidigt och att jag fixar mitt liv.

Sen ska jag sälja min teve och mitt xbox. Dom har tagit 70% av verksam arbetstid det senaste året. Jag når aldrig Rimbauds bohemiska höjdpunkt ifall jag fördummar mig med kanal 6 och alla spel som går att få tag på.

Däremot ska jag försöka se en föreläsning genom förbundet den 10 november om att skriva spel. DET vill jag göra. Krockar det med Trollhättan? Darn it to heck i så fall. Föreläsningen alltså. Men det vore synd. Sådana seminarier växer inte på träd och jag måste ta reda på var man börjar.

Är du mano nu?

Jag vet inte vad du snackar om.

Nu kör vi!

#dagbok #resa #göteborg #stockholm #manus #teater #dramatiker #leprechaun #åretsblogg

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229