19 juli 2011

Fick helt plötsligt ett mess från Maxine.

”Förlåt för hur jag betett mig mot dig”

Det är kul och fint i början att jag har en dotter. Det är fint och okej för det mesta att jag har en god relation till mamman till barnet. Men sen kommer alltid någon jävla fråga eller någon jävla fundering eller någon satans misstanke eller något jävla krav eller något annat som gör att en fungerande relation till någon annan blir helt omöjlig.

Maxine sa aldrig att hon tyckte det var jobbigt. Maxine var passionerad. Men Maxine tog det dock steget längre mitt i passionen. Maxine blev plötsligt kall. Bara sådär. Maxine behövde plötsligt en barnvakt till sin lillasyster. Hon skulle bara hämta någon grej hos någon snubbe. Kom hem sisådär mot morgontimmarna. Ännu tystare, ännu kallare. Gjorde det ganska klart för mig att det kanske var dags att tänka på refrängen, och i orden fanns bara förakt.

Jag gick, utan att känna något annat än likgiltighet och tystnad. Det var fortfarande kallt. Det var slutet av april. Man blir liten som en tumnagel och det är inte ens värt att gråta över. Meningslöshet.

Hatar ensamhet men det är svårare att bedra sig själv på det viset. Så mycket enklare att vara naken och ärlig då.

Nej. Jag kommer inte förlåta hur du betett dig mot mig. Jag ger alla en chans. En. Jag är inte ens svartsjuk! Gör vad du vill med ditt liv, men om jag ser att du vill ha någon annan så är det slut. Finns ingen anledning att haka upp tid på att krypa omkring som en jävla idiot och känna skuld och skam för lite uppmärksamhet. Annat än i denna fantastiska bloggen förstås.

Förresten sa jag det till dig redan då. Jag sa att du skulle höra av dig med ett mail eller ett mess. Jag sa det, och jag sa, utan att du vare sig hållit med eller sagt emot att jag inte kommer vilja ha med dig att göra. Du svarade att jag är dum i huvudet.

Det är så jävla irriterande att du faktiskt skickade ditt patetiska mess trots allt. Det är inte ens min sak att förlåta ditt beteende. Jag känner dig inte ens. Du är ingenting.

Jävla människor. Det finns inget vackert med ett känsloliv. Det är bara ett begär och sen blir alla inblandade besvikna.

#leprechaun #åretsblogg #dagbok #bedragen #idiot #kärlek #patetisk #sms

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229