Header
Posted i: FOOD, ODENSE, KIDS

Kender I det at man står og skal ind til byen med en bebs på armen og ikke ved, hvordan man skal gribe det an...?


Ja, jeg har prøvet det mange gange og som førstegangs mor er man bare usikker og kan slet ikke overskue noget som helst. Jeg har tit tænkt på vej ud ad døren ind til byen, hvor kan jeg amme og hvor kan jeg have barnevognen med eller bare kan se den, så jeg ved at Isabel sover trygt.

Igår var jeg på Riceteria i Odense med min mødregruppe og det var the place to be, når man har med de små at gøre. Lækkert mad og så dejlige sofaer at man næsten har lyst til at tage en lur i cafeen. Riceteria er en blanding af butik og cafe og så der plads til de små. Så hyggeligt, sund mad og lækre store kager med masser af creme på toppen.

Jeg siger bare, at det er ikke sidste gang jeg kommer på Riceteria med min datter... Super søde personale og mega lækkert mad. Ja, jeg brugte lige 200 kr. på mad derinde, fordi jeg skulle smage det hele.. ;) 


Jeg fik en mega lækker sandwich med rød pesto, mozzerella og soltørrede tomater, nudelsalat og en funky drik med rabarber. Til dessert fik jeg et stykke gulerodskage og en stor cappucino til den trætte mor. 

Måske vi ses derinde en dag...

XOX

Louise 


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Posted i: FASHION

Print, mønster og glitter er bare det hotteste lige nu. Det ses i gadebilledet i New York - bukser med cartoon print, læderjakker med nitte print, striber kombineret med blomster print og det ser bare lækkert ud ! Total Vogue style.

Hos Olivia Palermo, som er mit modeikon, bærer disse print så lækkert og elegant. Hun formår at skabe det vilde look i en elegance, som gør hende yderst eksklusiv at se på. Det er vigtigt, når man leger med disse print at man husker ikke at ligne et gadekryds. Men derimod at man holder dem i samme farvenuancer. Ellers kan jeg kun sige - så er det ellers bare at hoppe ud i det!

XOX

Louise



Likes

Comments