​Orkar helt enkelt inte leva mer... Alex sover och jag har skickat ett meddelande till hen, även skrivit ett brev till hen som ligger i mitt rum...Hen kommer att få det någon gång...

Nu är jag redo att lämna allt detta!

Så nu säger jag hejdå... föralltid

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Well... here I am, back on track...

Glömmer alltid bort att skriva efter ett tag men Alex ville att jag skulle skriva för att
1, Det är bra att skriva ut sig
2, Hen ville hålla koll på mig

Så, ja...

Vad har hänt i mitt liv då?
Min flickvän... eller ah, mitt ex... Ni fattar
Jag ska börja på DBT-behandling så ja, ska till BUP på torsdag och snacka med gruppen som leder den.

Hur är det med mitt mående då?
Skit rent ut sagt! Efter att min flickvän dumpa mig så har jag i princip tappat livslusten helt, men kan inte lämna kvar Alex här, hen ska inte behöva förlora någon mer från sitt liv...
Jag äter typ inte alls, jag skar mig i söndags och vill helt enkelt inte leva mer! 
Så ja, det är så jag mår! 

Men är hos Alex nu så ska försöka att inte deppa...
Bye!

Likes

Comments

Imorgon, 29 augusti klockan 13.00, ska jag åka in till BUP... Usch! Får fane mig panik, vill verkligen inte. Jag vill inte att någon ska lägga sig i vad jag äter, vill inte gå upp i vikt, vill fortsätta att gå ned och jag har en känsla av att jag inte kommer få göra det... Vi får la se hur det går.

Har jobbat jätte mycket nu och när jag jobbar bränner jag ganska mycket kalorier, står upp hela tiden och går fram och tillbaka och lyfter saker. Så det är ju iallafall positivt. Dock så är jag fortfarande ett jävla fetto! När jag kollar ned på min mage så skäms jag så himla mycket.

Något positivt som händer imorgon dock är att... wait for it... JAG SKA KÖPA MIG EN NY GITARR! Yeey! En 12-strängad Ibanez! Åhh, den är kärlek! Jobbat så mycket i sommar så tyckte att jag kunde unna mig det även om jag ska spara pengar till en resa, men lite får man faktiskt unna sig ibland. Hoppas de även har en passande gitarrväska cause I'll need it.

​Titta vilken skönhet, och imon ska den bli min!

Något mer som händer imorgon är att jag åker in till skolan imon en timme tidigare än jag börjar och så ska jag och Alex äta frukost på hens altantrappa, Alex bor ju i ett stundenboende, så det ska blir sjukt mysigt! 

Aja, vi hörs kanske imon beror på hur det går på BUP+hur länge jag jobbar för är oftast helt slut efter att jag har jobbat. 

Puss o så

Likes

Comments

​Ångest... det är allt jag kan säga! Vill inte leva mera, orkar inte med mitt liv! Vore det bättre om jag försvann?

Likes

Comments

Hej igen! Det var ett tag sedan... Det hände så himla mycket så tyvärr glömdes bloggen bort...

Jag kan uppdatera lite: Allt började bli lite bättre men nu är det verkligen skit igen! Maten är en av mina största fiender, Hatar mat så himla mycket! Hatar vad den gör med mig, hur stor jag blir när jag äter och hur äcklig jag är! Skar mig igår kväll, förtjänade det! Så mycket som jag har ätit idag så borde jag straffas idag igen, men tränade iallafall i lite mer än 3 timmar så har ju bränt kalorier med. Hittade en sida där det stod att kroppen bränner fett av att ta ett kallt bad/dusch så det måste jag testa! Vill verkligen inte vara så tjock och ful som jag är nu. Känner mig som en jävla flodhäst så fet jag är.

Har en tid hos BUP men får panik för det står bara att vi ska mötas upp klockan 13, jag klarar inte av när saker inte är riktigt planerade! Jag får sådan ångest av det, bara av att tänka på att jag inte vet vad som kommer hända gör att jag börjar hyper ventilera och bli sjukt stressad.

Det värsta av allt är att allt detta vill/kan jag inte berätta för min flickvän, vill inte oroa henne och vill inte påverka henne negativt! Hon är verkligen något av det finaste jag har och jag vet att vissa saker jag har gjort fick henne att må sjukt dåligt. Hon har nämligen också skadat sig osv men är nu helt återställd och vill inte att hon ska falla tillbaka på grund av detta... vet inte vad jag ska ta mig till för hon märker på mig när jag är nere och mår dåligt och jag säger att jag bara är trött men hon tror inte på mig och bli både ledsen och arg för att jag aldrig berättar något sånt här för henne. Men jag vill ju bara skydda henne!


Nu till väldigt goda nyheter: Alex börjar må mycket bättre och behandling och så vidare flyter på jätte bra, visst Alex har fortfarande dåliga dagar men vem har inte det?

Aja, nu ska jag skriva ner kaloriintag och förbränning för dagen så vi hörs i nästa inlägg! Bye bye


Likes

Comments

Ja... Denna saken vi kallar för att spy. Det är nog det ända som gjort att jag inte har svimmat ännu. Har inte ätit så mycket på senaste tiden, detta med att räkna kalorier har ju satt igång igen. Dock så har det några gånger hänt att jag har hetsätit istället och då trycker jag i mig vad jag kan få tag i. Hatar mig så mycket efter det så går och spyr upp det, känner mig så äcklig när jag äter... Jag tänker på hur mycket jag kommer gå upp för varje måltid, hur mycket fett jag kommer få för varje tugga och hur äcklig jag är varje gång jag sväljer maten.

Därför är det så underbart att ändå veta att jag alltid kan göra mig av med det om jag vill. Vilket jag alltid vill. Förstår inte hur jag kan ha hållit ut så länge utan att må alldeles för dåligt över min vikt. Ni vet inte hur jag ser ut, men jag kan försäkra er om att det inte är en vacker syn. Sjukt fet och äcklig, ni skulle spy om ni såg mig.

Likes

Comments

Just nu är jag väldigt exalterad! Jag gick och kollade mig i spegeln och märkte att mina nyckelben sticker ut! Ni förstår inte lyckan som uppstod när jag såg dem. Har inte kollat mig noga i en spegel på ett tag då jag brukar må så dåligt när jag gör det men denna gången blev jag bara ännu mer motiverad. Skulle sedan kolla magen och det är faktiskt lite skillnad, fortfarande en massa extra fett men börjar synas. Kollade ryggen och axlarna börjar bli fina! Är så taggad just nu!

Vet att jag låter sjuk i huvudet men om någon har varit eller är i denna sitsen själv så förstår ni nog mig... Nu ska jag ta tag i träningen på allvar nu när jag märker att det gör skillnad.

Likes

Comments

Alla dessa tankar som yrar omkring i huvudet... vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det som konstant ligger och gnager i huvudet är min vikt, hur många kalorier jag får i mig, hur mycket extra fett jag har på kroppen och hur överviktig jag är. Idag gjorde jag något jag inte borde... Jag spydde upp maten jag fått i mig, och som sagt så vet jag att jag inte borde det men det är så svårt att motstå. Varje gång man har ätit någonting får man dåligt samvete och ångrar sig som in i, sedan när just den tanken har försvunnit och man lite senare ska på toa så kommer tanken upp om att man faktiskt kan bli av med maten på ett snabbt sätt. Det är så sjukt svårt att låta bli. Klarade det nästan hela dagen men tillslut gick det inte mer.

Eftersom att jag har ätit sjukt dåligt de senaste veckorna så börjas det märkas på min kropp vilket jag har delade känslor för. Jag är positiv eftersom det betyder att jag går ned i vikt men ändå lite orolig eftersom min kropp börjat stänga ned sig själv... 

Att ta sig upp till skolan imorgon är inget alternativ. Har pratat med Alex om det men tror inte jag klarar av det. Är tacksam över att jag har henom som försöker hjälpa mig igenom detta, men känner mig inte särskilt snäll mot henom då hen mår skit också vilket leder till att hen tänker på både hur jag mår och hur hen mår vilket jag inte precis tror hjälper... Plus att jag är sjukt dålig på att ta hand om någon på det sättet. Okej, jag kan prata med människor om de har problem men jag är inte utbildad psykolog och jag förstår mig inte ens på min egen psykiska ohälsa, hur ska jag då kunna förstå mig på någon annans. Plus att hen redan har psykologer att prata med så vad jag säger kanske kommer va så jävla fel så det inte är sant... Men jag hoppas att hen vet att jag bryr mig om henom och vill att hen ska må bra!

Fryser som fan så ska byta om och försöka lägga mig i sängen och sova utan att bryta ihop... Får la se hur det går!

Godnatt!

Likes

Comments