KindessFaith

Maj 2017

Hej allesammans,

Det var nu några dagar sen jag la upp något förutom det med Manchester..
Gud så hemskt.. hela den dagen så gick jag bara runt och hade en klump i halsen, det tog verkligen hårt på mig.. och speciellt då när man fick se en bild på sin "idol" komma hem till sin familj helt förkrossad..
Jag förstår bara inte vart världen är påväg?

Allt detta fanns inte när jag växte upp, alla hade/har sina idoler som man ser upp till och förr så gick man på deras konserter och nu idag.. ska man behöva vara rädd för och gå? Ska man behöva vara rädd för att man kanske inte kommer hem igen? Bara för att man vill uppleva en häftig grej och se sin idol? Det gör mig bara så ledsen..

Detta måste få ett slut, man får inte låta dom vinna (Ja, man kan diskutera detta hur länge som helst) Men detta är vad jag känner. Jag hatar att dom har lyckats komma in i alla länder och nu bombar oss. Krossar oss långsamt men säkert.. vad gör vi åt det? Ingenting..

Allting gör mig så arg och ledsen, jag vill inte att mina småsyskon eller mina framtida barn ska behöva uppleva detta! Jag upplevde det inte när jag växte upp.

Men det finns ju inget vi kan göra, alla artister kan ju inte sluta uppträda bara för att vi är rädda, det är ju deras jobb.
(bara ett exempel)
Jag ber till gudarna att detta går över.

Vi måste lära oss och älska mera, sluta hata och börja tro på varandra men framförallt oss själva!
Vet inte riktigt vad jag vill få sagt, men en del kanske fattar och del kanske bara tycker att detta inlägg konstigt.

MITT MOTTO: KINDESS AND FAITH IS WHAT WE SHOULD BELIEVE IN.


Gillar

Kommentarer