Gravid? vecka? kön? sjukskriven?

December 2018

Jag ska bli mamma.

Tänk hur det kan bli! I April 2019 ska vi bli tre. Jag ska bli mamma och Joakim ska bli pappa. Det känns fortfarande overkligt efter så många veckor. Men igår gick vi ut med det efter ultraljudet och många hörde av sig att de är glada för vår skull. Det känns ju rätt skönt!
Jag kommer nog göra en vecka för vecka på min blogg. Jag börjar ju mitt i graviditeten men det var för vi valde att hålla det hemligt till vecka 21, som jag är i just nu.

Det verkar som om det är så många som blir/är gravida just nu, vilket är roligt på samma gång för kan man följa varandra och så ser man hur olika allas graviditeter är egentligen.

Jag har faktiskt haft rätt så tur i min hittills då jag inte fått någon illamående under de första veckorna. Det enda som jag råkade ut för va extrem trötthet, det enda jag gjorde va och sova. Jag va konstant arg också, men det la sig efter ett par veckor som tur va. Visade sig att jag hade brist på järn rätt tidigt.Eftersom jag har haft en dålig rygg innan jag blev gravid så hade jag på känn att det skulle gå åt fel håll för mig. Nu har jag varit sjukskriven i snart 6 veckor på grund av det och det visade sig att jag har fått tidig foglossning och redan är så mjuk i bäckenet. Min rygg låser sig vid minsta rörelse som den "tycker" är fel. Om ni förstår, hoppas att jag snart kan återvända till jobbet så jag hinner jobba en del innan bebis kommer.

Inte så lätt när man inte får sitta ner en gång utan bara gå små promenader och ligga på sidan. Men men allt har sin mening brukar jag tänka.


Kommentera om ni vill att jag ska göra en "svara på frågor" :)

Gillar

Kommentarer