Jag vill bara ta upp en jätte viktig sak de är att ALLA är lika mycket värda INGEN är mindre värld och INGEN ska behöva höra att dom är tjocka, fula och så vidare de är INTE okej att säga såna saker till en annan dom kan ta riktigt illa upp man ska inte skoja om sånt heller. ha en bra dag XOXO<3


Jag kan ju börja med att säga förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag har kommit på en jätte bra ide att jag ska uppdatera en gång i månaden asså med ett uppdaterings inlägg och vanliga inlägg ibland också så vad tycker ni?

Jag har ju börjat skolan nu jag har börjat 7:an asså jag va inte så taggad men asså min klass ja den är stökig men den är ändå jätte roliga klass kompisar är så trevliga och snälla.

idag är de den 5 oktober och idag fick vi våra datorer asså så jobbigt men de är skönt att ha den nu och jag fyller r om typ 4 vecor och är så taggad men vet fortfarande inte vad jag ska göra på min födelsedag.

men ville bara uppdatera lite men vi syns om några dar.

min snap: leona_herranen1 den snapen är bara till er<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har haft jätte bra veckor och min klass är så rolig asså den är stökig men bra på samma gång och vi har jätte kul med varandra vi kan bråka ibland men löser de alltid de har varit lite bråk men inte så mycket jag vill inte byta klass de ville jag i början men inte längre och lärarna är så bra och om man säger att man mår dåligt så tar dom tag i de de gör inte alla.

Likes

Comments

Jag vet att jag inte har uppdaterat på jätte länge men jag har inte varit på humör för de för jag har inte mått så bra men jag tänkte bara säga saker som ni kanske inte vet så 1.jag och min kille har gjort slut de va ett tag sen men har inte känt för att berätta de 2.jag har börjat 7an och jag är så glad och min klass är rolig och stökiga Men jag ska uppdatera mer och jag tänkte skriva ett inlägg varannan dag eller en gång i veckan. kom ihåg alla är lika mycket värda och ingen är värd att bli mobbad så skydda dom som blir de för då visar du att du är i mot mobbning och då kanske dom slutar älskar er kom ihåg de❤️

Likes

Comments

Tack för ni som har skrivit på snapchat till kig ni är s underbar vissa har skrivit att dom håller med mig och att de är fel så vissa blr behandlade men med mig i framtiden då ser den ljus ut och att jag har bra åsikter .

De är jag så tacksam för men jag kommer skriva om mer saker som kanske alla inte kommer gilla men man gillar alltid inte samma saker och man ska skriva om de man vill inte de ni vill läsa.

Men bara så att ni vet jag uppskattar när ni skriver till mig och om ni också vill skriva till mig så är min snapchat Leonacherranen adda mig om ni vill.

Älskar er så mycket glöm inte att du är unik


Likes

Comments

Alla kanske inte håller med mig men läs detta ändå för detta kanske får er att ändra er.

Men enligt mig så ska man inte bli retad eller mobbad för hur man ser ut eller vilken tro man har, alla ska väl fortfarande få vara sig själva eller så snälla tänk er in i den situationen själv om du va den du slog eller retade hur skulle du tjena då du skulle förmodligen inte tycka att de skulle va så kul så tänk er för innan ni slår eller retar någon och sånt gäller även näthat.

Likes

Comments

19/6 idag har jag sovit bort typ hela dagen jag somnade 02:30 och vaknade 13:40 sen gick jag upp duschade, sminkade mig och sedan plattade håret när jag var klar med det så åkte jag mer till Kungälv och mötte en kompis sen så kom min kille och en till kompis lite efter de gick vi och dom gick och åt och jag satt med sen gick jag till min buss och åkte till mina andra kompisar på kvällen och kom hem vid 22:30

20/6 nu är klockan 08:00 och jag har inte sovit på hela natten efter som att jag sov hela dagen igår men en så länge så har jag inte gjort så mycket jag har bara städat mitt rum, packat, fixat mig, tagit på mig bikini för jag ska med min kille och vår kompis o bada vid 12 så de är vad jag sitter och väntar på jag sitter just nu och skriver och tittar på Youtube men nu så ska jag fördröja tiden på något sen så aja skriver mer ikväll vad jag har gjort undre dagen förutom att har badat. puss på er älskar er så mycket och kom ihåg att du är helt unik.

Likes

Comments

Jag saknar han så mycket han är mitt allt och trodde inte att jag skulle känna så här
För någon kille eller för någon alls men dig älskar jag så mycket och du är en av dom bästa sakerna som hänt mig och detta är sista och första gången jag säger detta du är en sån fantastisk människa som alla vill ha i sitt liv eller borde ha i sitt liv men jag är glad att jag får dela denna tid med dig❤️

Likes

Comments

imorgon åker min älskling till Turkiet och jag kommer sakna honom så mycket men han stannar ju bara där i en vecka sen kommer han hem igen och då kommer jag att va med honom så mycket och ta igen de vi har missat.

Igår va vi på sommarstart och vi hade så kul de va dans tävlingar och olika rappare vi åkte hem vid 00:30 och Bella sov över och vi hade så kul och mysigt men hoppas alla får en bra kväll så hörs vi imorgon kom ihåg att jag älskar er<3

Likes

Comments

Idag är de sista dagen i skolan och vi har inget att göra så jag sitter med mobilen fast vi inte får bara för att jag inte orkar mer skolan är så skön att slippa för så många är så elaka i min skola de är så skönt att inte gå i deras klass längre nu ska jag gå med mina bästa vänner Bella och Felicia de är så skönt❤️

Likes

Comments