Header

Tisdag. På något konstigt vänster så gillar jag tisdagar. De flesta föreställer sig något horribelt när de tänker på denna veckodag men jag är en helt annan story. Sitter just nu i stadsbiblioteket och kollar ut genom fönstret. Varje sekund faller en snö flinga till marken, en flinga som inte är den andra lik. Snart så är marken prydd med ett tätt täcke, snart flyttar julen in i staden.

Ska snart börja studera till mitt historia prov. Men tanken på historia får mig att komma ihåg vår, den där snö beklädda dagen.

Likes

Comments

Balen är bakom hörnet och som många så måste man hitta DEN perfekta outfiten. Personligen handlar allt om denna kväll för mig. Måste bli så snygg som möjligt för att få min crush att märka mig. Ibland är det svårt när man är kär för känslor suger så jävla hårt, speciellt obesvarade känslor. Dessa kostymer är till er män, eller kvinnor, som ska sticka ut på balen. Simplicity is the key stämmer men bolla med tanken att gå med allt annat än en basic kostym. Du vill inte vara en i mängden; du vill sticka ut. Och när det kommer till balnatten, våga fånga varje timma såsom det vore den sista. För vem vet var natten leder... eller vem den leder till?

XOXO

Likes

Comments

Kostym samt accessoarer hittar ni här.

I December så har min skola vinterbal. Och ovan ser ni ett av förslagen jag ska ha på mig under den kvällen. Pastell rosa är egentligen inte en vinterfärg utan snarare tvärtom; den hör hemma under vår/sommar. Däremot känns denna rosa kostym som jag och därav kommer jag bryta mot klädkoden!

Lämna en kommentar med vad ni tycker!

Ps. Hellre vara en flawless prom bitch än drottningen. För alla vet vem man bugar ner till i slutändan; mig. (driver)

Likes

Comments