Kérastase Produkter - Review

Nu tänkte jag skriva lite om några Kerastase produkter som jag har testat. Kan säga en sak. Älskar Kerastase's produkter 😍❤

Den första produkten jag testade var Reflection Chroma Captive Masque (har den inte på bild). Hade i den efter mitt silvershampoo. Först vågade jag inte ha i så mycket av produkten då de är väldigt dyra. Så det kändes nästan som att håret fortfarande var bara shampoonerat. Jag lät det vara i i ca 3 min. Efter sköljning kände jag hur mjukt och lent håret var 😍 När håret hade torkat så var det underbart! Det var lätt att borsta ur och det höll sig mjukt hela dagen. Jag kunde inte vänta tills jag fick testa de andra produkterna.

Vid nästa dusch testade jag Reflection Bain Chroma Captive (shampoo) och Resistance Climent Anti-Usure (typ balsam). Shampoot kändes som shampoo, men att det inte torkade ut håret som billiga produkter gör. Efter balsamet så blev det riktigt mjukt och vackert. Samma här att det höll sig mjuk och fint hela dagen (även dagarna efter).

Igår testade jag Nutritive Masquintense Thin efter silvershampoo. Tyckte den var jättebra. Återfuktade håret bra och gjorde håret mjukt och fint 😊 Dock så tyckte jag inte om lukten på denna. Den luktade väldigt mycket tvål.


Bilderna är nu väldigt snabbt tagna och väldigt snabbt redigerade 😜

Gillar

Kommentarer

wilmamarklunds
wilmamarklunds,
Jag har just startat en ny veckans blogg tävling, skulle vara roligt om du ville vara med! Kram<3
nouw.com/wilmamarklunds