Sen födelsedagspresent

I fredags så var jag till Stockholm under dagen med pappa och bonusmamma. Blev bjuden på mat och fick även lite pengar att handla en födelsedagspresent också ^^ Gissa vad det blev! En Micheal Kors-plånbok!! <3 Lade självklart till dom pengar som fattades själv. Jag är superglad för den. Har velat haft en i flera år (sen jag var i Paris 2012). Nu söker jag bara en ny väska. Vill egentligen ha en MK-väska i brun, men dom är ju lite dyra dom också. Får spara. Snart julafton ;)

Gillar

Kommentarer

Vinter och Jul?

Är det bara jag som längtar lite efter julafton? Eller vintern överlag? Jag vill börja ha tända ljus, dekorera, mörkt och kallt ute, lyssna på julsånger, köpa paket etc. Allt känns som det blir 100% mysigare på vintern än sommaren :P Sen är det extra mysigt när Figo också tycker om julen :)


(Gamla jul- och vinterbilder från olika år)

Gillar

Kommentarer

Syster på besök

I måndags kom lillasyster hit och mellanlandade innan hon åkte vidare till Älmhult. Vi har varit ute och fångat en massa pokémon! :D Super kul att spelar Pokémon Go med sällskap ju. Tyvärr så känner jag ingen här i Uppsala så får spela ensam xD


I måndags gick även mina In-ear-hörlurar sönder och jag brukar köpa mina på Jula. Men eftersom jag är för lat så testade jag köpa ett par på Clas Ohlson denna gång. För att vara på den säkra sidan så köpte jag lite dyrare. De är även väldigt snygga och bra :)


Idag efter jag lämnat av syster på tåget så gick jag till en Amerikans butik här i Uppsala för att se vad de hade. Blev tillslut att jag kom hem med Milk Duds och Turtles Pizza. Detta är det första godiset jag äter sen jag flyttade hit och det var väl helt okej. Nu får vi hoppas att jag inte blir beroende igen ;)

Gillar

Kommentarer