Åker till Borlänge igen

Idag åker jag till Borlänge igen. Stannar till imorgon eller på tisdag. Det beror på när och hur det går att flytta sakerna från lägenheten. Imorgon har jag två omtentor som ska göras. Förhoppningsvis så kan jag åka med Anna hem. Dels så slipper jag betala bussen igen och så kan jag åka ända hem till R-näs och vara där til onsdag.


Finally another day without make-up! :D

Gillar

Kommentarer

Hästar på rymmen

I tisdags runt 06:20 så ringde min moster och väkte. 

"Lenica. Vi måste hämta hem hästarna." 

"Jaha? Vadåda?"

"Dom står på andra sidan byn. Dom har rymt!"

Så det var bara att pallra sig upp, klä på sig och dra dit. Fick rida hem alla tre då moster var tvungen att köra hem bilen :) Men det gick bra ändå :P Nu har Tandvina åkt tillbaka till Löten :'( Men som tur är så står Vivid och Rappe kvar hemma och har det skönt.

Gillar

Kommentarer

vecka 34

Igår jobbade jag 08:30-20:15. Efter det åkte jag med min moster hem till Rörbäcksnäs. Idag blir det städning av den oanvänd delen av stallet + resten av ladorna. Förhoppningsvis så blir det ridning oxå. Imorgon blir det samma sak. På torsdag åker jag tillbaka till Sälen och jobbar 16:00-20:15. Fredag jobbar jag samma tid. På Lördag måste jag packa och på söndag drar jag till Borlänge igen :P


Yesterday I worked 08:30-20:15. After that I went home to Rörbäcksnäs. Today me, my sister, mother and brother are going to clean out the unused space in the stable and in the barn. Wednesday will be just the same. On Thursday I will go back to Sälen and work 16:00-20:15. Will work the same time on Friday. Saturday will be a packing-day and on Sunday I will go to Borlänge again.

Gillar

Kommentarer