Problem med tåg


Hejsan!

Idag har jag åkt till pappa i Västerås. Det började med att jag kom till resecentrum i Borlänge och upptäckte att tåget var ca 50 min försenat. Då väntar jag lite och sen byter de till 17.20 ist. Jahopp, men då köpte jag en ny biljett som Tågkompaniet ist och tåget gick då 16.40. Kommer iväg och ska byta i Sala. Går av tåget och då meddelar dom att tåget till Västerås är20 min försenat. Ca 10 min senare... 40 min försenat... Sen höll det på så fram till kl 18.30. Då bestämde sig pappa för att komma och hämta mig i Sala. Tåget gick tillslut från Sala kl 19.10 och jag skulle egentligen ha varit i Västerås 17.33. Superkul med tåg... föredrar buss, för de brukar iaf inte vara flera timmar försenade.

Imorgon ska jag på arbetsintervju kl 15. Vet dock inte vad jag ska göra resten av dagen :P gå på stan och slöa lite kanske ;) Just nu jobbar jag och min grupp på en rapport om Gratulationskort och dess efterbehandlingar. Jag köpte två nya som jag tyckte om ^^

Gillar

Kommentarer

Bloggat från min mobil

Halloj!
Fick feber igår :( förkylningen blev också värre, så idag blir det att ta det lugnt.
Igår var det Eurovision Song Contest. Familjen var på middag hos kompisar och vi såg på alla bidrag, sen åkte vi hem. Sverige var bäst (och det säger jag utan att favorisera). And guess what? Sverige vann!! :D Heja Måns!

Gillar

Kommentarer

Swedish Idiots


Mitt liv är verkligen supertråkigt just nu. Jag studerar, studerar och läser. Det är typ det jag gör nu för tiden -_- Jag är verkligen helt slut på skola just nu. Just ja... Jag blev ju av med mitt sommarjobb... Det var tydligen någon omorganisation där och då blev jag av med jobbet. Det konstiga var att jag inte ens fick reda på att det skulle vara en omorganisering + att min chef sa att jag inte hade något jobb efter jag hade mailat henne om att få schema för sommaren. Jahopp... Inget jobb och jag har en hyra på ca 4600 kr att betala varje månad. Jag har sökt flera jobb nu och då är det inte bara sommarjobb utan även heltid/deltidsanställningar. Men det ser inte ut att bli något jobb. Jag kanske har ett jobb på G i Västerås. De skulle återkomma på fredag. Men i vilket fall, får jag inget jobb i Borlänge/Falun så ska jag försöka hyra ut min lägenhet i andrahand tills kontraktet går ut. Jag har en kompis som kanske ska hyra den, men det är inget säkert än. Aja... vi får se hur det blir.

Jag har börjat lyssna på några låter av Green Day igen ^^ Jag hade nästan glömt bort hur bra dom är xD Min favvo är självklart American Idiot.

Gillar

Kommentarer