Header

Fotografier

Shit. Nu var det längesedan jag skrev här igen. Jag kan ju börja med att säga att jag har fått flytta till ett nytt ställe här i Uppsala. Tydligen så hyrde jag en hyresrätt i andrahand och inte nog med det, det gjordes svart. Men efter mycket om och men så har jag och Figo blivit inneboende i en lägenhet lite närmare stan :) Super skönt då det bara tar ca 10 min att cykla in till jobbet (city). Det är nu som allt har börjat lugna ner sig igen. Nästa vecka kommer hyresvärden hem och då ska vi se hur våra katter går ihop. Vi får hålla tummarna! :)


(fick btw tillbaka mina filer som jag haft på den trasiga hårddisken. Här kommer lite bilder sen långt tillbaka. De flesta är oredigerade).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mobilinlägg, Min vardag

Hello! Nytt Mobilinlägg. Mest för att jag inte orkar skriva på datorn 😂 idag vaknade jag "tidigt" för att vara på plats vid postombudet när de öppnade. Skickade iväg min hårddisk för att få mina räddade filer överförda. Kommer få tillbaka den någon gång nästa vecka tror jag 😄 sen har jag dammsugit och gjort rent ugnen så gott jag kunde med det jag hade hemma. Sen har det inte varit så mycket mer förutom att slappa och se på Running Man ^^ har skrivit lite julkort idag iaf. 18 st för att vara exakt 😂

Likes

Comments

Shopping/Nytt, Skönhet & Mode

Nu tänkte jag skriva lite om några Kerastase produkter som jag har testat. Kan säga en sak. Älskar Kerastase's produkter 😍❤

Den första produkten jag testade var Reflection Chroma Captive Masque (har den inte på bild). Hade i den efter mitt silvershampoo. Först vågade jag inte ha i så mycket av produkten då de är väldigt dyra. Så det kändes nästan som att håret fortfarande var bara shampoonerat. Jag lät det vara i i ca 3 min. Efter sköljning kände jag hur mjukt och lent håret var 😍 När håret hade torkat så var det underbart! Det var lätt att borsta ur och det höll sig mjukt hela dagen. Jag kunde inte vänta tills jag fick testa de andra produkterna.

Vid nästa dusch testade jag Reflection Bain Chroma Captive (shampoo) och Resistance Climent Anti-Usure (typ balsam). Shampoot kändes som shampoo, men att det inte torkade ut håret som billiga produkter gör. Efter balsamet så blev det riktigt mjukt och vackert. Samma här att det höll sig mjuk och fint hela dagen (även dagarna efter).

Igår testade jag Nutritive Masquintense Thin efter silvershampoo. Tyckte den var jättebra. Återfuktade håret bra och gjorde håret mjukt och fint 😊 Dock så tyckte jag inte om lukten på denna. Den luktade väldigt mycket tvål.


Bilderna är nu väldigt snabbt tagna och väldigt snabbt redigerade 😜

Likes

Comments

Inredning, Min vardag, Shopping/Nytt

Idag var jag på en tur till IKEA :) Kan säga att det är mycket roligare att ha sällskap när man går där. Men hittade det jag skulle ha iaf. Jag är ganska trött på att det är så kalt i vardagsrummet. Så jag bestämde mig för att köpa gardiner (röda), men behövde ju en gardinstång också 😂 Så det köptes samt en sminkspegel, lite "lådor" till byrån och lite galgar. Beställde gardinerna från Bonprix och jag hoppas de kommer imorgon 😉 Kan iaf säga att det blev MYCKET bättre ordning i byrån efter jag satte dit lådorna ^^ Men kom på när jag kom hem att jag skulle ha behövt en tvättkorg också 😂 det får bli på nästa tur till IKEA.


Likes

Comments

Min vardag, Inredning

God kväll!

Idag har jag städat och fotograferat lite. Tänkte ta en ny profilbild, men det blev inte så bra. Ska nog ta en när min kusin kommer så kan hon hjälpa mig lite mer 😊

Lägenheten blev fin och mysig. Hoppas den håller sig så nu ett tag. Till middag blir det pasta med en kycklingblandning jag gjorde förra veckan. Så... rester för min del 😉


Hallen och matplatsen😊 Kom ihåg att jag har en rumskompis så kan inte ta kort på precis allt 😊

Köket:

Det väldigt kala vardagsrummet (har köpt gardiner och ska köpa gardinstång):

och till sist, mitt rum 😊

Tyvärr så har jag inte kunna få upp de silvriga hyllorna som står bredvid byrån. Det är betongväggar och då kräv det en slagborr, vilket jag inte har.

Likes

Comments

Min vardag, Shopping/Nytt, Skönhet & Mode


Hej allihop!

Det var längesen jag skrev. Jag har haft fullt upp med jobb och ville fokusera mer på att bo in mig i både lägenhet och Uppsala. Nu börjar allt sätta sig i ryggmärgen. Dock så känner jag inte så många här :( Det värsta med att flytta till en ny stad för att jobba - det blir svårare att träffa nya människor xD Hade jag pluggat så hade jag ju träffat dom där igenom. Liten tröst är iaf att en kompis från gymnasiet får på Universitet här ^^


I vilket fall så börjar det närma sig till jul! :D Jag älskar julen och det gör även min katt Figo <3 När julen är här så kommer de flesta affärer med en julkollektion eller erbjudanden. Det samma gäller The Body Shop. Jag älskar deras produkter och har väntat länge på deras julkollektion. Men både i city och Gränby så ska de få in dom inom två veckor -_- som tur va så gick jag en sväng på Åhlens City och hittade TBS lilla höra där. Där kunde man lukta på julkollektionen och kan säga på en gång att Vanilla Chai INTE är en favorit. Gillar vanilj i vanliga fall, men den luktade alldeles för mycket Chai. Det finns även Frosted Berries och Spiced Apple. Av dom två så gillar jag mest Frosted Berries. Men vill fortfarande avvakta med att köpa något av dom till de kommer i TBS egna butiker. Istället så köpte jag Vitamin E nattkräm (som jag väntat på jättelänge) och Vitamin E Eye Cream. :)

Imorgon blir det städning av lägenheten och ta lite kort :)

(Bilder från The Body Shop)

Likes

Comments

Fotografier, Shopping/Nytt, Skönhet & Mode

Igår testade jag denna produkt för andra gången. Det är ett silvershampoo från Fudge som är ganska stark. Första gången lät jag det vara i ca 2 minuter och sen sköljde jag ur det. Håret blev gråare (min önskning) och med hjälp av andra gången så blev det ännu gråare. Dock så ser det ut som lite blåa toner i håret, men syns inte så mycket då min normala hårfärg syns igenom på de slingor som inte är färgade.

Vill du ha en liten gråare ton i ditt blonda hår så rekommenderar jag denna produkt starkt :)


Likes

Comments