Snart två år sedan!

Wow. Det är snart två år sedan jag la upp någonting här. Så himla mycket har hänt. För det första så Flyttade jag hem igen till Rörbäcksnäs. Det skulle bara vara tillfälligt, men nu är vi här 2 år senare och jag är kvar. Jag har flyttat runt bland olika säsongsjobb (vilket definitivt inte är optimalt). Det första året bodde jag hos min bonuspappas föräldrar i deras källare.

Men efter ett år så blev det en lägenhet ledig i byn. Nu bor jag själv på 35 kvm inklusive allt för bara 3500 kr. Efter att har bott inneboende i ca 3 år så är detta en dröm! Lägenheten behövdes dock målas om (vilket ni kan se i min senaste vlogg på youtube). Det tog sin lilla tid eftersom jag fick göra allt själv. När det var klart, så gick jag igenom ALLA mina flyttlådor, inklusive dom från barndommen. Eftersom jag inte hade någon press på mig när jag var tvungen att flytta ut, så tog jag min tid.

Detta var även i samma veva som jag förstod att jag ibland kan få ångest. Under sommaren 2018 jobbade jag på Coop i Sälen tillsammans med två av mina kusiner. Jätteroligt, men långt att åka (3,4 mil enkelresa). Tror det var i mitten på juli som jag tog tag i min ångest (hade/har mest socialångest) och gick till en psykolog. Hon är helt underbar! Tack vare henne så har min ångest mer eller mindre gått över vid det här laget.

I augusti 2018 startade jag min enskilda näringsverksamhet (firma) inom fotografering! :D Det är så kul att jag har hittat tillbaka till det efter typ 1,5 år uppehåll. Företaget har hjälpt mig att fokusera på annat och därmed så försvann min ångest. Visst, jag får väl lite oroskänslor ibland, men dom är långt ifrån att klassas som ångest.

I november började jag på ett nytt jobb: ICA Rörbäcksnäs. Betydligt närmare att åka. Från 30-40 min till max 3 min med bil.

I samma veva fick Figo (gammelkatten) en lillasyster att bråka med :) Vi välkomnade lilla Athena hem till oss med öppna armar (eller Figo är fortfarande väldigt irriterad på henne ibland).

Nu är det 2019 och jag har nya mål för mig själv. Fotografera mera, tänk mer på mig själv och hur jag mår, satsa mer på företaget, sluta tänka på vad andra tycker, VA POSITIV TILL ALLT!


Nu kör vi!

(Här kommer det lite bilder från företaget med mera)

Gillar

Kommentarer

Välkommen tillbaka!

Shit. Nu var det längesedan jag skrev här igen. Jag kan ju börja med att säga att jag har fått flytta till ett nytt ställe här i Uppsala. Tydligen så hyrde jag en hyresrätt i andrahand och inte nog med det, det gjordes svart. Men efter mycket om och men så har jag och Figo blivit inneboende i en lägenhet lite närmare stan :) Super skönt då det bara tar ca 10 min att cykla in till jobbet (city). Det är nu som allt har börjat lugna ner sig igen. Nästa vecka kommer hyresvärden hem och då ska vi se hur våra katter går ihop. Vi får hålla tummarna! :)


(fick btw tillbaka mina filer som jag haft på den trasiga hårddisken. Här kommer lite bilder sen långt tillbaka. De flesta är oredigerade).

Gillar

Kommentarer

Ledig och julkort

Hello! Nytt Mobilinlägg. Mest för att jag inte orkar skriva på datorn 😂 idag vaknade jag "tidigt" för att vara på plats vid postombudet när de öppnade. Skickade iväg min hårddisk för att få mina räddade filer överförda. Kommer få tillbaka den någon gång nästa vecka tror jag 😄 sen har jag dammsugit och gjort rent ugnen så gott jag kunde med det jag hade hemma. Sen har det inte varit så mycket mer förutom att slappa och se på Running Man ^^ har skrivit lite julkort idag iaf. 18 st för att vara exakt 😂

Gillar

Kommentarer