Drømmeferien 2017 del 2

Du kan lese om del 1 her

Dag to startet som første dagen, vi reiste ut på safari om morgenen og fikk med oss soloppgangen, men det som var veldig spesielt dem dagen var at når vi hadde spist lunch or ventet på at klokka skulle gå slik at vi kom oss ut på neste safari, hørte vi noe innmari til bråk, det hørtes ut som om det var jordskjelv. Det var heldigvis ikke det, men det var en stor gjeng med elefanter som kom løpende over en ås, og skulle ned til vannet som var rett utenfor hotellet vi lå på. De skulle ned dit for å drikke vann. Dette var en veldig spesiell opplevelse.

På kveldssafarien den kvelden så spurte guiden oss hva vi ønsket å se, siden vi hadde sett de 5 store allerede første dagen. Alle 6 i bilen svarte sjiraff i kor, og som guidene sa, «vi kan prøve å finne de, men vi har i hen garanti»
Det tok 12 min fra vi reiste til vi møtte på en sjiraff, hun var veldig fotogen, og ville gjerne vise seg litt frem.

Hver kveld så stoppet vi for å ta en drink i solnedgangen, hvor latteren lå løst. Det var alltid mye latter i bilen, og når vi stoppet.
Kanskje ikke så rart at de andre som jobbet der var litt misunnelige.

Som en kan se utifra bildene så hadde vi det veldig gøy, og vi hadde mange gode samtaler med guidene.
Det ble en tung avskjed fra denne gjengen når vi reiste etter 4 dagen, og 5 safari senere. Det ble faktisk noen tårer når bilen reiser, og spesielt guidene sto igjen og vinket til oss.
Disse to guidene satte dype spor i oss, og jeg har sagt at jeg skal tilbake til det samme stedet, og vi kommer til å be om de samme guidene.
Hele personalgruppa kom ut til oss for å ta farvel når vi skulle reise, de to guidene vi hadde avlyste safarien de egentlig skulle være med på (de fikk noen andre til å bli med) for å ta farvel med oss.
I neste innlegg vil jeg skrive om dagene etter safarituren, hvor vi var litt lenger inn i landet, og vi fikk oppleve noe der også som satte veldig inntrykk på oss.

Vi blogges snart igjen

Liker

Kommentarer