Villa B - Interiør

Som alltid når jeg har et nyryddet - og vasket hus, må det knipses bilder ;) Man må benytte seg av de mulighetene en har! ;)

Men altså! Vi skal ha en liten sammenkomst nå idag. Vi giftet oss i Spania i vår og har jo ikke fått feiret dette med vennene våre - annet enn de som var med. Så vi ville få til en kveld hvor alle samles! Gleder meg veldig - men før den tid skal vi bygge et nytt spisebord. Et som vi skal ha på verandaen, men som vi sikkert kommer til å benytte oss av inne ikveld tenker jeg. Samt at jeg må klippe plen. Ellers er det klart.


Sola lar vente på seg - og det kan se ut som at den ikke vil vise seg i det hele tatt før imorgen, så da er jeg veldig glad for at vi avlyste grillingen og heller serverer noe enkelt å spise utover kvelden inne istedet. Denne våren, sommeren og høsten har så langt vært den mest ustabile og våte sesongen jeg har opplevd på mine 6år her i Telemark. Dette har vært stusselige greier!

Jeg ville bare gi et lite livstegn fra meg. Vært veldig stille her igjen nå. Men det er mye som skjer for tiden så jeg må prioritere. Jeg skal selvfølgelig dele dette så fort jeg har landet litt - og det meste er klart. Men frem til da blir det nok noe roligere her inne, men titt gjerne innom innimellom for å se om jeg har delt mer av høstens planer for dere ;)

Ha en riktig så fin lørdag dere!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments