DIY, Villa B - Interiør

Når vi begynte med oppussingen av dette huset for 2 år siden så viste jeg med en gang at jeg måtte ha brede/høye gulvlister på de svarte veggene, men sånne lister er jo ikke akkurat veldig budsjett-vennlige så vi fant ut at vi like gjerne kunne lage våre egne. Og enklere enn dette tror jeg ikke det blir!


Vi har svarte (dempet sort) og slette vegger på kjøkken, delvis i spisestua og i tv-stua. Men det kan ikke bli for mye. Jeg blir mer og mer glad i disse veggene, selv etter 2 år ;)

Fremgangsmåte høye / brede gulvlister: Det vi har gjort er rett og slett å feste på vanlige profilerte gulvlister, målt opp passende avstand og satt på en liten dekorlist ca 15cm høyere opp og deretter malt med samme fargene som listene imellom. Enkelt, ikke sant?

Dette er jo ikke noe som vi nettopp har laget, men jeg har fått litt spørsmål om gulvlistene våre i det siste og når jeg bladde meg gjennom arkivet her på bloggen så jeg jo at jeg ikke har vist noe direkte om de. Og det kan jeg jo ikke ha noe av ;) Så et innlegg dedikert listene måtte komme!

Jeg mener, har du sett finere gulvlister eller? Jeg elsker de!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments