Villa B - Interiør

Denne helgen har vi hatt besøk av familien min og det var så koselig! Vi feiret nemlig både meg som har blitt 30år denne uka, samt Adrian som straks blir 9år. -Og med utebordet i gangen til tørk på torsdagskvelden fikk vi plass til alle. Hele 21 voksne og 7 barn var samlet. Veldig veldig koselig når det passer for så mange - er ikke alltid så lett å få til det! Uansett, mamma, pappa og yngste bror har vært hos oss i 3 dager før de kjørte hjem igjen idag tidlig. Meg og mamma har også meldt oss på Birkebeinerløpet i juni, så nå må jeg bare sette igang med strukturert trening igjen! ;)

Se fiine kaka fra svigers da!

Etterlengtet familietid. Er ikke bare-bare å bo 70mil fra hverandre! Storebror med familie bor jo "bare" i Moss, men vi ses ikke alt for ofte uansett. Eneste som manglet var lillesøster m/familie, men ho kom seg ikke unna jobb!Kjøkkenet er også ferdig nå. Ihvertfall så ferdig det blir for denne gang. Benkeplate er heltre furu fra byggmax, som er beiset først med et strøk hvitkalket, og deretter et strøk med fargen sjøsand. Denne ble tørket av med fille for å slippe at det skulle være synlige penselstrøk. Har også oljet, men den må ha enda litt mer olje før den er mettet, men jeg gikk tom. Veggene er i fargen dempet sort og ventilator "huset" har mannen bygd selv. Samt hyllene ved siden av. Syns det ble veldig fint. Den svarte vasken (fra ikea) passet også veldig godt inn. Mye bedre enn den store porselen-vasken vi hadde! Det er ganske tydelig at stilen min (vår? :P ) kommer mer og mer fram. Jeg husker jeg var så veldig usikker den gangen vi skulle renovere vårt forrige hus, jeg ante jo ikke hva jeg likte eller hva jeg ville ha, dette var jeg en del mer sikker på i dette huset, men selv her har jeg jo ombestemt meg litt etter de valgene som først ble tatt. Men dette mørke, enkle, kommer mer og mer frem. Mamma syns også det er litt morsomt for ho ser tydelig at jeg blir mer og mer lik stilen ho alltid har hatt.


Rommet til Amalie har også endelig fått seg en sårt tiltrengt oppgradering, der har vi nemlig bygd en hus-seng, hvor senga er oppe og ho har et lite hus under. Ho ble i alle fall strålende fornøyd! Mangler bare å få på plass et par skap (som de selvfølgelig er tomme for på Ikea nå) så skal jeg vise dere hennes rom også, det har vell knapt vært vist her på bloggen før. Mulig jeg viser litt av senga før den tid men det får vi se ;)

I gangen har vi også fått opp litt mer oppbevaring. Utrolig mye små-greier det blir med 2 unger og en haug av yttertøy-tilbehør, så dette hjalp oss veldig i alle fall. Skapene er "trones" som er satt to og to over hverandre,, hvor vi da har totalt 8 rom. Her har vi votter, luer, reflekser osv. Helt perfekt at det tar opp så liten plass i gangen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments