Hei
en stund siden sist det har kommet noe blogginnlegg fra meg, men har desverre hatt en del annet og styre med!
Formsjekk, vet ikke om jeg skrevet noe om min først formsjekk men kan si det at jeg har hatt en ny og jeg HATER formsjekk, ikke pga resultatene men det at under formsjekk står du i undertøy! og der er vell flere som ikke liker og stå i bare undertøyet foran en annen person?
greit nok, jeg begynner og bli vandt til dette nå da og det er vell bare noe jeg må venne meg til ettersom vi tar formsjekk hver 14 dag.
positivt på formsjekken var at lårene og rumpa var blitt større enn sist sjekk, var gått inn i cm rundt magen, eneste negative var at fettprosenten ikke hadde rørt seg (men skal ikke legge under en stol at det er min egen feil da jeg skle litt ut av dietten)
men nå er det hardt mot hardt, være streng med seg selv og gjøre det enda bedre på formsjekk!

hvis noen har ett eller annet spørsmål så må dere bare spørre i vei! 😎

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heihei
Idag har jeg hviledag, noe som også er kjempe viktig når man trener, å idag har jeg virkelig trengt og hvile litt ettersom det ble en beinhard økt igår hvor jeg og min venninne varmet opp med 30 min på mølla, kjørte rumpe- og bein veldig hardt før vi avsluttet med 30 min ekstra på mølla.

Kan med hånda på hjertet si at jeg er veldig sliten idag og kun har tatt det med ro!
Men jeg personlig synes hviledager er kjedelige ettersom jeg blir veldig rastløs og egentlig bare vill trene, men siden jeg trener 6 dager i uka velger jeg og holde den ene hviledagen hellig og bruker den gjerne til å se på serier, gjøre husarbeid, bruke tid med kattene mine, sove og spise noe god mat!

Og til uka må jeg få ordnet med en ny formsjekk; vil komme en liten oppdatering om formsjekken min som innebærer mål av kropp og fettprosenten min før jul og hvordan jeg ligger ann nå.

og til dere som leser bloggen min, gjerne kom med forslag på hva mer dere vil lese om.
Og legg gjerne ved noen spørsmål så skal jeg svare på de i ett eget innlegg :)

Likes

Comments

God morgen!
Her kommer et lite innlegg om Bengal kattene mine og hvorfor jeg valgte denne rasen.

Har helt siden jeg var liten siklet på Bengal men aldri turt og ta med råd til og kjøpe Bengal da jeg vet dette er en dyr rase! Men nå i en alder av 20 år bestemte jeg meg for og kjøpe meg egentlig bare 1 jente til kos, men da jeg hadde valgt oppdretter og avklart en del ting så kom jeg fram til og kjøpe meg 2 stk og dette fordi dette var 1 søskenpar som var super avhengig av hverandre og har også nå i ettertid fått beskjed av mange at jeg gjorde et klokt valg og kjøpe 2 stk ettersom Bengalen er en veldig aktiv og klok rase!

Jeg kan med hånda på hjertet si at dette er en av mine beste kjøp og har aldri opplevd maken til en så fantastisk katterase. De er nå 6 mnd gammel og veier snart 3 kg, Kira er da sterilisert ettersom hun har en knekk i hale tuppen og dermed ikke skal brukes i avl, Kaizer der imot har ingen "skjønnhetsfeil" og er ennå ikke kastrert da jeg ønsker og bruke han i avl. Men dette er ikke noe som er 100% bestemt enda da jeg i første omgang må se hvordan han reagere på og få en ny Bengal jente i hus da jeg i slutten av februar skal ned til Oslo og hente hjem min lille Chanel som da er importert helt fra Danmark.

Kan avklare her med en gang at jeg skal starte oppdrett på Bengal, men dette vil ikke skje før Chanel å muligens Kaizer er gamle nok da jeg også har mye og sette meg inn i når det gjelder oppdrett.

Likes

Comments

Jeg er vell en jente som er blitt meget treningsglad og har vell egentlig bare skulle trene meg fram til mine personlige mål, men ettersom treningen er blitt en stor del av livet mitt har jeg bestemt meg for og stille i bikinifitness til neste år, løpet av høsten/våren.

Jeg er selv klar over at jeg ennå har en god vei og gå, men dette er noe jeg har bestemt meg for å gå all in for! Fikk spørsmålet om jeg ønsker og stille i år, men da jeg føler dette blir litt trangt med tid blir det ikke før til neste år så jeg kan bruke dette året på om komme i skikkelig form uten å måtte stresse meg dit.

Har selv mye som motiverer meg, der er de som ikke har trua på meg og kan ikke annet enn å takke de! De er en stor motivasjon for jeg har bestemt meg for og motbevise de å rett og slett vise de at dette kan jeg å dit skal jeg nå.

Har blant annet en venninne i Tromsø som har slette med motivasjon, men når man leser så mange fine kommentarer av henne og får høre at jeg er hennes motivasjon så motiverer dette meg ennå mer, det gir rett og slett et kick når man får lese slikt!

Og ikke nok med det har jeg også en spesiell person i livet mitt som også sparker meg i ræva og hjelper meg til og holde motivasjonen på plass! Selv skal han også stille i konkurranse, men selvfølgelig ikke bikinifitness, vil si det hadde vært rart om HAN skulle stilt der og ikke minst et "pent" syn.

Kan vell si at å ha en spesiell person i livet sitt med nesten samme mål rundt trening hjelper veldig på da vi begge MÅ ha i oss ca samme maten, trener ilag og ikke minst har det veldig bra sammen.


Håper dere likte dette innlegget, da det vil bli en del av dette her inne på minoe blogg!

Og følg med, mitt neste blogginnlegg skal handle litt om Bengal og oppdrett.


Ha en fin dag alle sammen!

Likes

Comments