Hverdagen

Har du noen gang blitt så skuffet at du bare krøller deg sammen til en ball i sofaen, og gråter. Så skuffet at det gjør vondt langt inn i sjela? Av en du er så glad i at uansett hva vedkommende gjør kan du hverken overse, eller avvise. Det eneste du kan gjøre er å fortelle hvor uendelig skuffet, og lei deg du har blitt, og håpe personen lærer av konsekvensene som kommer.

Det har jeg. Ikke nå, men for mange år siden,og det gjorde vondt. Veldig vondt. Det værste er at man ikke kan gjøre noe. Skjedd er skjedd, og gjort er gjort. Man må ta tiden til hjelp. Det tar tid å bygge opp tilliten igjen. Hvor lang tid det tar er, er ikke godt å si, men for min del kommer det litt ann på hvor alvorlig situasjonen er. Jeg vet skuffelsen vil gå over, men den sitter dypt. Hadde faktisk ikke trodd at det var denne personen som ville skuffe meg så mye, men man blir stadig vekk overrasket her i livet.

Nå er det middag, og etterpå blir det litt lesing med de to eldste.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdagen, Årstider
Endelig er jeg meg selv igjen. I alle fall på håret. Når jeg var yngre hadde jeg lyst hår, og ikke uventet har det blitt mørkere med årene. Jeg trivdes med lyst hår så jeg har jo stort sett bleiket det, men hatt det mørkt innimellom. I litt over ett år har jeg hatt mørkt hår, men jeg klarer ikke venne meg til det det. Føler meg ikke komfortabel, så nå måtte jeg bare gjøre noe med det. Jeg bleiket det en gang på fredagskvelden, og en gang i går kveld. Jeg er fornøyd med resultatet, og føler meg å en måte bedre. Rart hvordan en hårfarge kan forandre på hvordan man føler seg..... Eller kanskje ikke. Det er jo derfor det finnes silicon og botox, for at man skal forandre på deler av kroppen. Nettopp for å føle seg bedre. Nå får jeg se det ann i noen dager, å se om jeg tar det en gang til neste helg.

Ellers må jeg absolutt nevne at det hadde snødd i natt. Det ble fort veldig våt snø, men fint så lenge det varte. Får håpe det var en liten smakebit på noe som kommer om ikke lenge. Jeg syntes det er kjedelig med en vinter uten snø. Guttene koste seg ute en stund. De klarte faktisk å lage en liten borg / mur, og ha snøballkrig. Imponerende. Jon har ryddet i kjelleren så nå er den ikke til å kjenne igjen. Man kan faktisk finne ting, og ikke minst se gulvet.

I morgen er det en ny uke, med nye muligheter. Får prøve å gjøre det beste ut av den.

Likes

Comments

Hverdagen
Nå sitter jeg her da. Med stinkende guffe i håret, og håper på å bli blond. Tviler på at det holder med å bleike det en gang, men det er jo lov å håpe. Normalt må det blekes to eller tre ganger. Men nå får vi nå se hvordan det går. Det virket bedre før, men det var kanskje ammoniakken som hadde litt av æren for det. Nå skal jeg kose meg med litt Castle, og en kopp med god varm the.
Må bare vise frem den kule figuren Jonas lagde i barnehagen i dag, når vi hentet Jørgen. Tøff. Fikk lyst på et sånt byggesett selv. Jeg fikk laget meg understellet på en bil, men rakk ikke ta bilde av den før Jakop ødela den.

Likes

Comments

Hverdagen, Merkedager

I dag hadde Jon fødselsdag. I ettermiddag, når Jon var avgårde satt jeg med Jørgen på fanget. "I dag har pappa bursdag", sa jeg. Da fikk jeg ett svar jeg lo kjempe godt av. "Ja, pappa gammel mann." Jeg syntes den var kjempe gøy, og fortalte det til Jon, men vet ikke om han syntes det var like hysterisk morsomt som jeg gjorde. Selv om jeg ikke syntes han er en gammel mann. Kanskje derfor det var så morsomt.Vi har ikke feiret den, men det får vi ta en annen gang. Han har vært hos Tore i ettermiddag, for å hjelpe til med noe. Jeg sier til han at det var gaven fra meg. Jonas kjøpte gave til Jon fra guttene, og Caroline. Det var filmen: Kongens Nei. En film Jon har veldig lyst til å se. Hva han egentlig får av meg, kommer senere.  

En annen stor ting som skjedde i dag var at Jakop endelig mistet tanna si. Den har vært løs i mange måneder veldig mange måneder. Da han var hos tannlegen i fjord fikk han beskjed om at han måtte rugge på den for å få den ut fort på grunn av de nye tennene. De siste dagene har tanna mer eller mindre hengt i en tynn tråd da han skulle spise kveldsmat fikk han vrengt tanna helt, så blodet rant. Da jeg hentet han på skolen i dag var han kjempe fornøyd. Han hadde blitt så lei av tanna mens han var på skolen, så han hadde dradd den ut selv. Han hadde fått hjelp til å pakke den inn, og legge den i mappa hans i sekken. Nå ligger tanna i ett glass, og venter på at tannfeen skal komme. Den kommer nok rett etter jeg har lagt meg. Det kjennes sånn ut. Er veldig spent på hvor mye han får for tanna, men jeg må nok vente til i morgen.

GRATULERER MED DAGEN, JON.

Likes

Comments

I dag er det onsdag, og vi er kommet halvveis til helga. Dagene har gått raskt. Jørgen har selvsagt ikke sovet, noe særlig lenge om gangen. Etter 2 netter med ekstremt lite søvn, var jeg TRØTT. Helt greit at Jørgen våkner, og at han stort sett har sovnet igjen innen 20 minutter. Mitt problem er at hver gang jeg våkner bruker jeg minst en time før jeg sovner igjen, dermed rekker jeg ikker jeg sjeldent å sovne før Jørgen våkner på nytt. Nå er jeg så heldig at jeg har Jon. I natt tok han Jørgen så jeg kunne sove. I tillegg har jeg fått sovet en time i dag, så nå er jeg klar for nye netter med lite søvn. Han virker roligere i kveld, så vi krysser armer, og ben på at det går fint. Regner med det blir litt bedre når han ikke er så tett i nesa lenger.

Den siste uka har Jonas vært forkjøla, og i dag kom feberen, med godt over 38 grader. Jakop har vært forkjøla han også, men ikke så ille som Jonas, Men siden han hadde litt feber han også, ble begge guttene hjemme fra skolen. Jørgen kjørte jeg rett i barnehagen. Jakop ble feberfri i formiddag, og Jonas sin temperatur krøyp ned til 37,7. Det Jonas kanskje syntes er det værste er nok verkingen i kroppen. Nå har de lagt seg alle tre, og så er de nok klare for skole i morgen.

Likes

Comments

Jørgen danser til youtube video/ sang
 med Obama
Det ble en rolig helg. Caroline var oppe en tur. Guttene koser seg når ho er der, selv om Jonas prøver å late som han ikke bryr seg. Fredag kveld var Jonas, og jeg på bueskytingen. Lørdagen gikk med til å gjøre litt forskjellige småting her hjemme. Som å ommøblere rommet til Jonas. Han kvittet seg også med noen møbler. Kassene med lego, og soldater har blitt satt oppe på rommet, som egentlig er soverommet til Jakop. Siden Jakop ikke vil sove der, men sover i gangen, har rommet blitt ett lekerom. Mens jeg ryddet, vasket, og gjorde klart til å flytte rundt på møblene, var Jonas nede hos BF. Jakop hadde besøk av en kamerat, og de lekte ute til Jørgen våknet. Når de kom inn spiste de litt, før de lekte med Jørgen. Jon var så uheldig at han måtte tilbringe dagen under bilen, siden bilen hadde ett behov for ny bremse. Når Jon var ferdig, gikk Caroline og jeg en tur på butikken for mat må man jo ha. På kvelden så jeg på filmen: Man of steel, som jeg skrev ett mini innlegg om.


Søndagen gikk like rolig for seg. Utpå dagen gikk Jon en tur ned til båten, og siden Jørgen fortsatt sov, skøyt Jakop litt med bua si. Da Jørgen våknet, gikk vi inn for å spise litt, før vi kledde på oss alle sammen å gikk ut. Planen var å få fyrt opp i bålpanna, men Jørgen var ikke enig, og gikk bare rundt å klagde, og dro i buksa mi. Da kom beviset på at Jonas må være verdens beste storebror. Han satte Jørgen i vogna, og gikk en tur, for han syntes Jørgen trengte noe ordentlig luft. Etterpå tok han med seg Jørgen inn hvor de lekte, og koste seg, mens Jakop, og jeg hogget litt ved, før vi satte fyr i bålpanna så vi kunne grille litt når Jon kom hjem. 


Denne søndagen hadde jeg kjøpt noe strimlet svinekjøtt i tillegg til pølsene. Syntes det ble godt, og saftig, så det kommer jeg til å gjøre flere ganger, men må bare finne noe annet å grille de på. Guttene ville ikke ha, så da ble det bare mer på Jon, og meg. Vi var i seng til fornuftig tid alle sammen, selv om jeg stod opp igjen etter å ha vridd meg rundt i senga flere ganger enn jeg kan telle. Klokka ble vel ca 04. før jeg sovnet, og jeg var ikke lykkelig når Jørgen ville stå opp når Jon stod opp. Sånn ca 06.15. 

Likes

Comments


Lørdag endte jeg opp med å se en film jeg aldri hadde trodd jeg skulle se. Man of steel. Det var en film som ikke var veldig god, men jeg har sett verre. Filmen skulle handle om supermann, og den gjorde jo egentlig det, men det var ikke den supermann jeg er vant til fra tegneserier, film, og serie, så ble nok veldig skuffet. Men, men, sett er sett, og jeg vet at jeg ikke kommer til å se den igjen. 

Likes

Comments