​Nu är min lilla goding 4 månader i nästa vecka. Tiden har gått så fort och det är dags att börja fundera kring arbete och dagis. 
På arbetsfronten tänker jag satsa inom något jag tidigare jobbat med, kommer att skriva en hel del om detta i kommande inlägg, men i detta inlägg blir det mest fokus på dagisplats. 

 Idag ansökte jag om en plats. Hoppas att vi får den! Det är inte lång resväg och dagiset jag har ansökt till verkar passa som handen i handsken utifrån våra värderingar och överensstämmer med hur jag skulle vilja att Lovisa växer upp och lär sig att tänka. 
Jag tänker att hennes första år ändå är grunden till hur hon kommer att uppfatta saker och tänka kring vänner och miljön runt omkring sig. Dessvärre verkar inte alla förskolor ha just det jag söker och min glädje när jag fann denna förskola var obeskrivligt stor, att det i dagens samhälle trots allt finns just det som kan främja min dotters framtid, så till vida hon väljer just den vägen i framtiden. Men grunden finns trots allt där. Både hemifrån och inom förskola, så jag hoppas att det kan göra henne en björntjänst. 

Jag ser fram emot och räds hennes första dag. Det kommer nog att kännas i mitt hjärta när jag lämnar henne på dagis första gången, förhoppningsvis kommer hon att finna det roligt och känna trygghet till personal och de nya dagisvännerna. 

Håll nu tummarna på att vi får platsen! 

// Lena-Marie


Likes

Comments