Window

Sitter och kvällsfikar och är trött efter jobb och träning. Idag var första gången sedan maj som jag besökte gymmet, ooops. Ett Bodypump-pass fick det bli och jäklar vad jag har tappat sen sist. Orkade inte alls samma vikter längre. Resten av veckan jobbar jag sent och helgen är fullspäckad men nästa vecka blir det fler besök på Friskvårdskompaniet hoppas jag :)
Idag är det ju som ni vet tisdag tisdag, och det brukar ju inte vara någon favoritdag direkt. Men idag försökte jag iallafall att inte gå ner mig i tisdagsträsket. Jag måste börja försöka se mer positivt på mitt liv! Jag kan inte gå runt och ständigt känna att det är någonting som fattas och aldrig känna mig nöjd till 100% med mig själv eller vad jag har runt omkring mig. Det måste bli ändring. Mest måste jag nog försöka jobba med mig själv och min självkritiska sida.
Skulle försövrigt önska att jag hade ett fönster som var brett nog att sitta i. På bilden ovan sitter jag på kanten av toalettfönstret men tyvärr har den blivit alldeles för smal sedan vi bytte fönstret. Eller så är det min rumpa som blivit för bred, hehe.

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Jag kan följa med dig på friskvårds någon dag nästa vecka om du vill? :) Tror Johan har träning tisdag och torsdag så då tänkte jag försöka få mig iväg å bränna lite fläsk :Pleewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229