Veckans planer

Är lite trött idag. Lillan var trött igår och somnade vid 19, så det innebar en tidig morgon och uppstigning redan vid 5. Det är fööör tidigt, men imorgon bitti har iallafall sambon lovat ta Juni och ge mig sovmorgon för en gångs skull :) Skulle tippa på att jag stiger upp med henne 99 gånger av 100. Har nog blivit så för att jag är mer morgonmänniska än vad han är. Men nu måste vi börja dela på det ansvaret mer, speciellt med tanke på att jag snart kommer börja jobba och då måste han gå upp med henne.
Planerna för denna vecka: Idag ska jag och fixa fransarna igen. Var egentligen tänkt att det skulle bli en påfyllning men jag har tappat alla fransar förutom kanske tre små stackare som sitter kvar, och därför blir jag tvungen att göra ett helt nytt set. Senare i veckan ska jag umgås med Malin, Sam och Freddan. Någon dag på påsken ska jag, sambon och Juni åka ut till stugan och sova där en natt. Vi har aldrig sovit över där med Juni tidigare så det ska bli roligt. Jag har sagt det förut men jag älskar verkligen att vara i stugan. Jag blir helt lugn i hela själen. Ingen stress. Ser fram emot det så mycket. Sen ska jag festa en kväll eftersom Hanna och Malin fyllt år. Och det verkar som att vi ska ut på krogen också. OMG. Har inte varit det sedan... ja, sedan när? Jag vet inte ens. Var det kanske min 25-års dag senast? Blir spännande att se hur malplacerad jag kommer känna mig, haha.
Det är riktigt fint vårväder idag så jag ser fram emot att gå ut i solen med solbrillorna på, och jag känner på mig att det blir en riktig toppenvecka! :) Hoppas det blir det för er också!

Gillar

Kommentarer

ISA
ISA,
ni kommer få det såå mysigt i stugan tror jag :)isabyl.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229