Veckans planer

____________________________________________________________________________________________________


Hej på er! Måndag och ny vecka idag, och det gillar ju jag 😊. Jag och Dylleman har varit ute och gått med vagnen nu på morgonen efter att Juni lämnats av på föris. Även om vi fortfarande har MASSOR av snö så älskar jag att det är mildare ute. Jag märker att jag mår så bra av att vara ute och gå och i vinter har det har varit så många dagar som jag inte kunnat vara ute med Dylan i vagnen. Antingen har det varit för kallt, för halkigt, eller så har det varit snökaos eller så har det blåst storm.


I veckan ska jag beställa hem ny inredning till rosa rummet och övervåningen, om jag får tid ska jag knåpa ihop ett inlägg om vad jag kommer köpa. Vad tror ni om det? Jag ska också börja köpa lite födelsedagspresenter till Juni. Hon fyller ju år om en månad. Man kan tro att det är länge kvar, men vet ni hur snabbt en månad går nu för tiden? Det är knappt man hinner blinka 😉. Jag MÅSTE också ta tag i att fixa nytt mobilt bank-id då mitt har gått ut. Det har krånglat jättemycket att fixa ett nytt så mest troligt kommer jag måsta ta hjälp av banken för att fixa det. Hatar när man inte lyckas lösa saker på egen hand och måste ta hjälp av en kundtjänst 😒.

Vad ska ni hitta på i veckan?De här bilderna tog vi igår. Jag har JÄTTEfett hår, inget smink och är allmänt sliten, men jag gillar dem ändå. Är ju så här man ser ut största delen av tiden när man mest är hemma med kidsen, så varför inte visa upp det 😊.

Haha, Dylle håller på att ÄTA upp mitt ansikte 😄.PUSS ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229