Vårfint - Materiella ting

Det kändes som att jag redan hade visat er dessa bilder?.. men jag måste ha glömt bort det.
Iallafall lite nytt till lillans vår/sommar-garderob. Köpte för ett antal veckor sedan på H&M. När jag precis köpt skorna så testade jag dem på lillans fötter och de satt som en smäck, de var tillochmed lite för stora. Men nu när det äntligen blivit väder för att ha dem (ni vet, det var ju snökaos för bara två veckor sedan) så är de nästan lite för tighta :( Hennes fötter måste ha växt i rekordfart senaste tiden. Är hon barfota i skorna så går det att ha dem än, men det kommer nog inte dröja många veckor tills de är helt urväxta.
Såg för bara någon dag sen att de fanns kvar i större storlek på H&M, men idag när jag gick in för att beställa så var de helt slut, och jag kan garantera att de inte finns i butik här heller :( Åh, blir irriterad på mig själv att jag inte beställde direkt. Typiskt. Jaja, det är bara materiella ting, men de var ju så himla söta och jag sett fram emot att hon skulle ha dem i sommar när hon förhoppningsvis lärt sig att gå. Beställde ett par gulliga, vita ballerinaskor som hon förhoppningsvis får tulta omkring i istället :)

Gillar

Kommentarer

lenakronvald
lenakronvald,
Tack Ida! Det tycker jag med ❤️nouw.com/lenakronvald
johannajoo
johannajoo,
Men vilka fina skor! Hoppas de finns kvar till Signe!nouw.com/johannajoo
lenakronvald
lenakronvald,
Ja så sjukt söta! Verkar tyvärr inte vara kvar på hemsidan då jag kollat. Men kanske kan hittad i butik om man har tur 😊nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229