Utvecklingssprång och mammaträff

Skyndar mig att blogga och äta middag medans Lillan sover. Hur hinner alla andra som har barn med alla sysslor? Hade egentligen tänkt uppdatera igår men då var det någon som bara ville vara i famnen heeela kvällen. Att ligga i vagnen eller babynestet dög inte. Jag håller på att läsa boken The Wonder Weeks och enligt den ska spädisar ha en period runt fem veckor då de är inne i ett utvecklingssprång och är extra klängiga och vilja ha närhet så jag misstänker att det är en sådan period våran lilla dam är inne i just nu. S jobbar eftermiddag/natt i veckan och kan inte avlasta mig vilket är lite jobbigt när Juni bara vill vara i famnen samtidigt som jag har två hundar som måste rastas och ha uppmärksamhet. Ibland ångrar jag att vi inte skaffat en sådan där bärsjal men samtidigt känns det som ett lite onödigt köp nu (?) eftersom att det inte går att använda speciellt lång tid. Det går säkert att knyta någon egen slags sjalanordning men det har jag inte vågat mig på att testa.
Igår var vi iallafall iväg på en tur för att träffa de andra mammorna från föräldragruppen och deras söta, små bebisar. Fast så små är de inte om man jämför med Juni som var absolut minst av dem. Vi har en sådan liten bebis! Det var jätteroligt att träffa mammorna igen och få prata av sig en massa om bebisar, mammaliv och förlossningshistorier. Appropå det så måste jag lägga ut min, jag vet att jag borde ha gjort det för länge sedan för nu har det ju hunnit gå mer än en månad sedan hon kom, ooops. Var lite orolig att Juni skulle vara gnällig och skrikig eftersom hon varit det två senaste dagarna, men hon och de andra bebisarna var hur lugna och snälla som helst och låg mest och sov eller ammades. Såklart glömde jag helt bort att ta kort trots att jag hade med mig kameran, men får göra det nästa gång vi träffas istället :)
Nu ska jag gå och mysa med dottern igen. Det är konstigt men så fort jag får en stund för sig själv så längtar jag ändå efter att plocka upp henne igen, hihi.

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Hanna
Hanna,
Fast babybjörn bärselen som vi hade kunde användas från när barnet var nyfött. Den hade ju en hård skena som gick bakom ryggen och upp över huvudet som stöd! Sjal känns som att ge mindre stöd då den är mjuk.. :) nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229