Uppglammad

Bild på mig i festsminkning som jag skyndade mig att knäppa igår precis innan jag skulle gå ut genom ytterdörren. Haha, jag är så dålig på att fota mig själv när jag för en gångs skull är festsminkad, finklädd och uppglammad. Hade i mina bruna linser och åh vad jag önskar att jag hade bruna ögon på riktigt. Passar mycket bättre i det tycker jag.
Hade roligt på festen igår även om jag inte stannade särskilt länge. Hade bestämt sedan innan att jag inte skulle gå ut på krogen sen med de andra och att sambon skulle komma och hämta mig när han åkte hem från sina föräldrars stuga. Jag hade bara pumpat ut mjölk så att det skulle räcka över kvällen och natten och eftersom jag ville kunna amma på morgonen så drack jag inte så mycket heller. Juni var ju som sagt med sin pappa i hans föräldrars stuga på kräftskiva. Hon hade varit rätt grinig men tillslut hade de fått henne att somna. Hon har ju inte varit den gladaste bebisen den här vecken men förhoppningsvis är denna fas snart över så att hon blir en glad gumma igen. Hoppas hoppas!
Det var så skönt imorse att inte behöva vakna bakfull, trött och jävlig ;) Istället vaknade jag tidigt och hann gå ut med hundarna på en promenad innan gumman vaknade. Idag har vi gått på vagnpromenad, städat och bakat banankaka av bananer som hade blivit bruna och snart ska jag sätta igång att laga matlådor till veckan som kommer. Typiska söndagssysslor alltså.

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Så roligt vi hade igår! Synd att du inte kunde följa med ut, men det kommer ju fler kvällar :) Och du va supersnygg :)nouw.com/hannaleewahlberg
Malin
Malin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229