Unga föräldrar

Blir ett avsnitt Unga föräldrar ikväll istället för PH. Orkar inte sitta vaken när PH börjar senare ikväll än vanligt pga fotbollen. Får se det på play sen istället. Vad tycker ni om programmet Unga föräldrar? Jag tycker sådana program är mysiga att titta på. Inte så actionfyllt kanske utan mer att man får titta in i någons familjevardag.
Känns som att jag själv är en ung förälder tills jag inser att jag är 26 och är nog i en ganska standard-ålder för att ha kids. Får söka om tv4 någon gång bestämmer sig för att göra en serie som heter 'Vanliga föräldrar - varken ung eller gammal'. Blir nog en succé.
Idag kom bästisen och levererade dop-presenten till lillan. Presenten togs inte med till dopet eftersom den skulle vara för stor för oss att frakta hem sen. Nu blir i nyfikna på vad det är? Tro mig, det blev jag också när jag fick höra att den skulle vara för stor för att vi skulle ha fått med oss den hem, hehe. Bild på presenten får ni se imorgon. Nu blir det en snabb tekopp, ett avsnitt och sedan sängen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229