Trötta ögon och en Ikea leverans


Hej fina! Hoppas ni har haft en fin dag??


Tänkte bara kika in här lite snabbt för en kort uppdatering. Det är nämligen allt jag mäktar med idag. Den här dagen har varit ganska tung. Det är en sån där dag då jag känner mig så sjukt trött. Vill egentligen bara lägga mig ner och sova. Har hållit igång hela dagen sedan jag kom hem från jobbet, för sätter jag mig eller lägger jag mig i soffan så kommer jag att somna.


För att förhindra allt för trötta ögon har jag börjat bygga ihop Junis nya säng som kom med Ikea-leveransen i tisdags. Ni ska få se mer bilder på den sen, men här är iallafall en bild från Ikeas hemsida på hur den ser ut::


Vi hade nog inte kunnat välja en enklare eller billigare säng. Men jag gillar den i sin enkelhet. Tror dock att vi kommer att måla om den i en vit eller kanske grå färg. Har inte bestämt mig än.

Juni kom upp på övervåningen när jag höll på att skruva ihop den, och hon blev jättetaggad på att få sova i den Hoppas bara den känslan håller i sig. Det här blir hennes första "riktiga" säng, för hittills har det gått jättebra för henne att sova i spjälsängen. Men nu är det ju en liten bebis som ska få den istället, så därför var det dags för henne att få en ny 😊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229