Trött preggo

Alltsååå usch vad senaste tiden känts tung. Jag är inne i en sådan trött-period 😔.


Jag känner mig så dålig på jobbet för att jag är trött och inte riktigt orkar fokusera och leverera 100%. Hemma känner jag mig dålig både som mamma och partner för att jag bara vill ligga på soffan och sova eller vila. Jag känner mig som en dålig kompis för att jag inte riktigt orkar hänga med som jag gjorde förr.

Usch, jag hatar verkligen att vara trött mest av allt! Snälla säg att den här perioden snart är över??!!!


Jag kommer faktiskt inte ihåg när tröttheten släppte förra graviditeten.. men det känns inte som att den höll i sig så här pass länge. Är det någon som har något bra tips mot trötthet (förutom att sova som är det uppenbara), så mottar jag tacksamt det 🙏.Jag hade önskat jag kunnat leverera lite mer bilder på magisen också, men tyvärr har jag varit alldeles för trött för att ta någon bild. Dessutom har mitt kamerastativ mystiskt försvunnit. Får försöka leta mer noggrant efter det någon dag i veckan.


Juste, något positivt som hänt idag är att vi fick kallelsen till rutinultraljudet. Och det är typ SNART! 🙌 Men berättar mer om det vid ett senare tillfälle. Nu måste det här preggot hinna få några timmars sömn.


God natt ❤

Gillar

Kommentarer

Nathalie
Nathalie,
Grattis igen till graviditeten 😍 och SÅ kul att du kommit igång med bloggen igen! Har saknat det 😉🙈nnathalieholmberg.blogg.se
lenakronvald
lenakronvald,
Tack så mycket fina du!!! och TACK, vad roligt att höra. Man blir direkt mycket mer taggad att blogga när man hör det <3nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229